Uite ce oraşe preferă vedetele din fotbal!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lumea fotbalului românesc s-a învăţat cu luxul. Mamaia, Sinaia sau Bran nu mai reprezintă de mult atracţii turistice. Pentru schi, ei preferă Austria.

Vor soare? Se duc în Brazilia sau Statele Unite ale Americii. Ceva de vizitat? Franţa, Anglia. De la Roma sau Barcelona, până la Ibiza şi Dubai, Click! Vă prezintă destinaţiile favorite ale oamenilor din sportul-rege.

Mai citeşte:

Rooney şi-a luat vilă în Barbados

Adrian Mutu - Miami

Extravaganţa "Briliantului" se vede şi în materie de gusturi turistice. Dar Mutu nu şi-a păstrat alegerile doar ca pasiune. El şi-a cumpărat la Miami o vilă de 1,5 milioane de dolari. "Când se va retrage din fotbal, ultimii ani şi-i va petrece acolo, în America", a declarat în urmă cu ceva timp tatăl lui Mutu, Spiridon.

Dumitru Dragomir - Dubai

"Mitică de la Ligă" are gusturi rafinate. Iar când vrea să se distreze, nu se uită la bani. Dragomir şi-a petrecut câteva revelioane prin Dubai, la unele dintre cele mai scumpe hoteluri. "Mă duc acolo pentru bronz, ca să fiu mai sexy", glumeşte conducătorul Ligii, care nu ratează nicio ocazie să parieze la cursele de cai, câini sau cămile.

simeon stalpnicul png

Gheorghe Hagi - Roma

După ce a vizitat jumătate din globul pământesc, "Regele" a rămas ataşat de capitala Italiei. Deşi a evoluat în oraşe precum Barcelona, Madrid sau Istanbul, Hagi preferă Roma, fiind impresionat de arhitectura veche a Cetăţii Eterne.

simeon stalpnicul png

Dan Petrescu - Londra

"Bursucul" are un singur vis: să antreneze Chelsea Londra, echipă la care a evoluat vreme de 5 ani. "Vreau să ajung acolo. Alături de Steaua, Chelsea e echipa mea de suflet. Iubesc clubul, oraşul, totul", a măturisit Dan Petrescu.

El a avut un apartament în central Londrei, unde a locuit şi Mutu atunci când evolua la Chelsea, dar l-a vândut în urmă cu trei ani, luând bani frumoşi pe el, deoarece atunci nu izbucnise criza.

simeon stalpnicul png

Răzvan Lucescu - Barcelona

Actualul şi fostul selecţioner ai României au acelaşi oraş favorit. Lucescu jr a rămas impresionat de farmecul oraşului iberic încă din adolescenţă şi ori de câte ori poate îşi ia soţia şi fuge la Barcelona.

Ultima dată a făcut-o acum două luni când a asistat şi la antrenamentele echipei lui Pep Guardiola, timp de o săptămână. Cât îl priveşte pe Piţi, acesta adoră şi el Barcelona, intenţionând la un moment dat chiar să-şi cumpere o casă în apropierea oraşului.

simeon stalpnicul png

Mircea Lucescu - Rio de Janeiro

"Il Luce" nu mai e omul vacanţelor exotice, dar recunoaşte şi la 65 de ani că Brazilia e locul de pe planetă care l-a impresionat cel mai mult.

De altfel, la începutul anilor '80 el ducea destul de des naţionala acolo în turnee de pregătire şi probabil de atunci a rămas sensibil la Copacabana, celebra plajă de la Rio de Janeiro. "Brazilia degajă un aer mai mult decât boem", crede Lucescu.

simeon stalpnicul png

Ionuţ Lupescu - Viena

"Kaiserul" nu putea să prefere decât ţinuturile germanice. Adept al stilului de viaţă nemţesc, Ionuţ Lupescu este îndrăgostit de Viena, poate şi pentru faptul că de la 4 la 9 ani a locuit acolo, deoarece tatăl său, Culae Lupescu activa la Admira Wacker Viena. Atunci când merge în Germania cu maşina, Lupescu se opreşte de fiecare dată la Viena.

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

Avocatul lui Mutu: "Am cerut reducerea pedepsei"

Anamaria Prodan: «Mutu şi Consuelo se iubesc ca-n prima zi!»

Scandal monstru! Becali: "Îl dau afară pe Dragomir". Iancu: "Vreau Steaua retrogradată!"

Lucescu: "Aş antrena Steaua la un moment dat"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net