Uite ce se poartă toamna aceasta!

simeon stalpnicul png

Ghete cu şiret, cizme cu carâmb înalt sau pantofi cu platformă. Tu ştii ce se poartă anul asta în materie de încălţăminte? Iată ce sfaturi ne recomandă designerul Adina Buzatu împreună cu specialiştii lanţului de magazine Deichmann.

 Pantofii decupaţi la vârf - Nu poţi renunţa la ei nici toamna, mai ales în zilele însorite şi mai calde. Acum, pantofii decupaţi la vârf au şi platformă sau manşete. Cei mai eleganţi sunt cu toc înalt şi subţire, iar materialul din care sunt confecţionaţi este piele naturală sau piele întoarsă.

Pantofii cu platformă - Anul acesta platforma joacă un rol decisiv. Fie la pantofi, botine, fie la cizme, platforma s-a impus în mod absolut. Este musai să ai şi tu o pereche de încălţări cu platformă!

 Pantofi şi balerini cu manşetă - Dacă vara aceasta s-au purtat sandale cu manşetă, de tip grecesc, în sezonul rece au apărut pantofii şi balerinii care „se dau" după gleznă.

 Cizmuliţe scurte - Fie că au carâmb cochet, fermoar, capse, şireturi sau falduri noile cizmuliţe scurte se găsesc în toate magazinele de încălţăminte.

Din piele ecologică, din piele naturală sau piele întoarsă sunt pentru toate gusturile şi buzunarele. Modelele mai groase au pe interior sau sunt borduite cu blăniţă artificială.

simeon stalpnicul png

Rock strălucitor - Fermoare mari, curele, capse, ţinte, şi nituri. În această toamnă poţi opta pentru un stil rock, rebel. Ţintele şi niturile sunt la mare căutare anul acesta.

Cizmele cu carâmb înalt - aceste modele se poartă la începutul iernii, în lunile noiembrie decembrie. Sunt de bază iarna pentru că acoperă piciorul până peste genunchi şi ţin de cald. Caută modele din piele naturală care sunt rezistente la apă şi umezeală.

Cizmele cu şireturi - Fie înalte, fie trei sferturi sau gen ghetuţă au un aspect „muncitoresc" sau rustic. De obicei, au talpă rigidă şi toc mediu. Sunt din velur şi de culori închise. În magazine poţi găsi şi cizmele cu şireturi gen milităresc. Sunt ideale pe zăpadă.

Anul acesta se poartă catifeaua

Specialistul Click, Adina Buzatu, ne spune ce se poartă materie de încălţăminte pentru bărbaţi. „Deşi modelele clasice sunt întotdeauna la modă, anul acesta, în materie de încălţăminte, se poartă detaliile îndrăzneţe.

Modelul British revine în forţă şi sezonul acesta. De asemenea, bărbaţii pot purta piele întoarsă, atât la ghete cât şi la pantofi cu condiţia ca încălţămintea să aibă botul rotund, iar talpa mai groasă.

Înteriorul pantofilor este foarte important. Materialul trebuie să fie în culori tari sau imprimeuri scoţiene. Se poartă şi mocasinii de catifea negri sau în culori puternice.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png