Uite cum dansează Raluca lui Pepe, însărcinată în nouă luni!

simeon stalpnicul png

Raluca este o gravidă chiar norocoasă! Însărcinată în nouă luni, soţia lui Pepe n-are greţuri, nici pofte şi, mai mult, dansează de mama focului fără să fie incomodată de burtică. Asta s-a întâmplat şi luni noapte când bruneta a ţopăit ore în şir, la o petrecere din Capitală, chiar dacă mai are doar două săptămâni până când va aduce pe lume primul copil, o fetiţă.

A fost în club, s-a bălăcit în mare, a stat la soare, a zburat cu avionul când era însărcinată în opt luni, a dansat, a făcut tot ce şi-a dorit, exact ca oricare femeie care nu este gravidă.

Pepe (34 de ani) e un norocos din acest punct de vedere, mai ales că, în afară de faptul că s-a dus într-o noapte sau două să-i cumpere fructe soţiei, n-a fost un bărbat chinuit.

La nuntă, Raluca a dansat cu naşa ei, Andra

simeon stalpnicul png

La jumătatea lunii august, Raluca (21 de ani) îi va dărui cântăreţului primul său copil, o fetiţă, însă, până atunci, cei doi mai au la dispoziţie încă două săptămâni de distracţie.

Pepe obişnuieşte să-şi ia soţia cu el la petreceri private sau la aniversări ale prietenilor, mai puţin la concerte.

Ei bine, luni seară, Raluca şi Pepe au participat la o petrecere de pomină, de ziua solistului Mihai Nămol, ce a avut loc la restaurantul "Şarpele roz" din Capitală.

Pe timpul sarcinii, Pepe şi Raluca au ieşit frecvent în cluburi

simeon stalpnicul png

Însărcinată în luna a noua, Raluca a vrut să fie o graviduţă sexy, aşa că a optat pentru o rochiţă cu spatele gol, elegantă, numai bună de petrecere.

Au fost şi la ziua Oanei Roman

simeon stalpnicul png

„Raluca se simte foarte bine, aşa s-a simţit în toată această perioadă. Am fost la petrecere, am dansat amândoi mai bine de jumătate de noapte.

Ea e în nouă luni, dar a dansat pentru că este bine. Nu o deranjează nici fumul de ţigară. Singurul lucru este că a renunţat la tocuri.

Este programată să nască la jumătatea lunii august, fetiţa este bine, am fost la control", a declarat Pepe, pentru Click!

Luni seară, cei doi au fost sufletul petrecerii de la “Şarpele roz”

simeon stalpnicul png

La petrecere au mai participat Costin Mărculescu, Andrei Ştefănescu şi Kamara, Cornel Păsat şi soţia lui.

simeon stalpnicul png

Şi-au cumpărat casă

După mai bine de o lună de căutări, Pepe a găsit în sfârşit o casă pe placul lui şi al Ralucăi. Zilele trecute, solistul a şi semnat contractul cu vânzătorul.

„Ne-am cumpărat casă în zona Pipera, exact unde ne-am dorit. M-am apucat de renovat, deşi era nouţă casa, dar vrem s-o facem pe gustul nostru. Probabil o să ne mutăm în septembrie sau octombrie", ne-a mai declarat artistul.

Raluca şi Pepe s-au căsătorit anul acesta, la 18 aprilie, chiar de ziua ei.

cub anamaria prodan animat gif
image png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub alina sorescu png
cub anamaria prodan divorț png
andreea esca si elvira deatcu pe coperta a list magazine Foto: Alex Gâlmeanu
sinucidere ploiesti
lilia si alexandru jpg
image
image
image
image
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg
bunicul luizei melencu supravegheat diicot jpeg
seceta