Uite cum îi susţin ele pe «tricolori»!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Naţionala României nu traversează o perioadă bună, rezultatele slabe din ultima perioadă punându-şi amprenta asupra fotbaliştilor.

Jucătorii ei au, însă, indiferent de dramele trăite pe teren, susţinătoare de nădejde în persoana soţiilor sau a iubitelor.

Acestea tremură în faţa televizoarelor sau suferă alături de ei, în tribune, la fiecare atingere de balon a „jumătăţilor" lor.

Citeşte şi:

Răzvane, fă-ţi bagajele! Vine Oli!

S-a mai dus o calificare!

10 lucruri mai putin stiute despre Razvan

Mutu s-a făcut băiat cuminte

Click! vă prezintă cum trăiesc o parte dintre partenerele de viaţă ale componenţilor naţionalei meciurile acestora.

Consuelo, «arma secretă» a lui Mutu

„Briliantul" are o familie fericită cu bruneta din Republica Dominicană, Consuelo Matos. Sunt căsătoriţi de cinci ani şi jumătate şi au împreună două fetiţe, Adriana (5 ani) şi Maya (3 ani).

Consuelo nu este un fan înfocat al fotbalului şi arată asta de fiecare dată cand are ocazia. Prezentă alături de soţul ei la meciul dintre Italia şi Insulele Feroe, în toamna anului trecut, vedeta a fost surprinsă într-o poziţie ciudată, fiind mai preocupată de picioare şi de pantofii pe care îi purta.

Ilinca îl premiază pe Marica cu mâncare!

Prezentatoarea emisiunii „Ministerul de secrete" de la Antena 2 recunoaşte că este topită după internaţionalul român şi ori de câte ori are ocazia îl răsfaţă cu talentul ei culinar.

simeon stalpnicul png

„ Îl susţin pe Ciprian la meciuri cum ştiu eu mai bine", a declarat vedeta. Frumoasa blondină a fost prima dată pe un stadion în urmă cu un an la un meci al lui Inter Milano, împreună cu Marica.

Raluca îi face galerie la tv

S-au cuplat la începutul acestui an şi se pare că relaţia lor a evoluat destul de repede. Adrian Ropotan profită din plin de zilele libere venind în ţară să-şi vadă iubita ori de câte ori are ocazia. Raluca nu este o microbistă înfocată, însă îşi încurajează iubitul din faţa televizorului.

simeon stalpnicul png

Cristina îi ţine pumnii lui Florin

Cristina şi Florin s-au cunoscut în perioada liceului. Deşi îi despart 600 de kilometri, Cristina este o iubită foarte înţelegătoare. De fiecare dată când prinde câteva zile libere, Florin dă o fugă până în oraşul natal pentru a-şi vizita iubita.

simeon stalpnicul png

Chiar dacă distanţa este destul de mare Cristina îsi face timp din când în când să vină la meciurile iubitului.

Ioana strânge gaşca pentru meciurile lui Gabi Tamaş

Sunt împreună de 7 ani, cu toate că relaţia lor a întâmpinat mai multe greutăţi. La sfârşitul anului trecut, gurile rele spuneau că Ioana ar fi fost bătută şi părăsită de Gabriel într-un club bucureştean, însă ei au infirmat acest lucru.

simeon stalpnicul png

Ioana e o mare microbistă şi de fiecare dată când are ocazia merge pe stadion. „Dacă Gabi e în deplasare, urmăresc meciurile de acasă alături de familie sau prieteni" a declarat aceasta.

Iulia doarme cu trofeele soţului

S-au căsătorit în 2007, iar în urmă cu mai puţin de o lună familia lor s-a mărit cu o fetiţă. Iulia e o mare microbistă.

simeon stalpnicul png

Ea urmăreşte toate meciurile soţului ei. În urmă cu doi ani, frumoasa ucraineancă declara că e îndragostită de Cupa UEFA şi că nu se mai satură să pupe şi să-şi facă poze cu trofeul câştigat de soţul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net