Uite cum îşi menţine bebeluşa Oana silueta!

Ultima actualizare:

Prin perspectiva meseriei mele sunt "obligată" să îmi petrec mult timp în sală. Dacă aş lucra toată ziua într-un birou, atunci ar trebui să fac un efort mai mare pe partea de întreţinere corporală.

 În plus, am descoperit recent Cooltech Coccon, supranumit şi „Vampirul de grăsime", care elimină definitiv grăsimea în exces", spune Oana Ioniţă. Potrivit specialiştilor de la Elos Beauty Center, unde bebeluşa îşi face această procedură, "Vampirul" este un aparat de criogenare care răceşte până la -8 grade Celsius în mai puţin de un minut.

Criogenarea şi vacuumul distrug definitiv adipocitele, eliminând circa 30% din grăsime într-o singură şedinţă. Aceasta durează o oră şi se face la interval de o lună. Rezultatele se văd după două săptămâni, iar cele finale după trei luni.

În rest, foloseşte creme hidratante pentru corp, cum ar fi laptele Doina. „M-a ajutat să nu am vergeturi şi pielea mea să fie tot timpul moale şi plăcută la atingere.

Măşti pentru faţă nu am timp să îmi prepar, prefer să merg la salon pentru un tratament facial atunci când îmi simt tenul deshidratat. Pentru păr, folosesc produse naturale pe bază de petrol, ulei de ricin şi măsline", mai spune bebeluşa Oana.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net