Uite cum parchează «şmecherii» Galaţiului! FOTO

Ultima actualizare:
maşini
maşini

Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate! Cu siguranţă, aşa gândesc unii „şmecheri" din Galaţi care îşi parchează limuzinele de „gentlemani" ca mârlanii.

Indicatoarele rutiere nu sunt valabile pentru toată lumea, mulţi şoferi lăsându-şi maşinile pe unde apucă, sufocând circulaţia în centrul Galaţiului.

Un Audi, cu numărul GL 08 MWJ este parcat pe trotuarul din dreptul unei staţii de autobuz de pe strada Brăilei, împiedicând circulaţia pietonilor şi accesul călătorilor la mijloacele de transport în comun.

Strada Regimet 11 Siret: BMW-ul,parcat pe banda întâi

simeon stalpnicul png

Şi şoferul unui BMW a parcat bolidul cu numărul de înmatriculare GL 70 PIT pe banda întâi de pe strada Regimet 11 Siret, la câţiva metri de Palatul Justiţiei din Galaţi.

Şi un Renault Laguna, înmatriculat cu numărul GL 99 RON este urcat pe trotuarul de pe strada Domnească, în plin centrul istoric al Galaţiului, la 50 de metri de sediul Poliţiei Rutiere. Hyundai-ul cu numărul GL 07 RHJ a fost parcat pe strada Brăilei, pe trotuar, într-o intersecţie în care circulaţia pietonală şi traficul auto sunt intense.

Strada Domnească: un Renault Laguna,urcat pe trotuar

simeon stalpnicul png

"Este adevărat că maşinile sunt parcate ilegal, mai ales pe trotuare. Agenţii noştri nu pot face decât să constate şi să dea amenzi pentru parcările ilegale, dar de cele mai multe ori şoferii le contestă în instanţă şi obţin anularea lor. Ne învârtim într-un cerc vicios", ne-a declarat şeful Poliţiei Locale Galaţi, Cristian Gâscă.

Vezi mai multe fotografii în Media Center!


    maşini
maşini

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net