Uite în ce hal s-au costumat vedetele de Halloween! FOTO

Ultima actualizare:

    Monica Bîrlădeanu
Monica Bîrlădeanu

Miercuri noapte, vip-urile şi-au arătat care mai de care feţele de Halloween! Frumoasa Monica Bîrlădeanu s-a transformat într-o poliţistă sexy şi rea la carnavalul de la Hollywood, Oana Lis s-a făcut Morticia, Luis Lazarus a fost vampir, iar Sore Mihalache s-a costumat în Cleopatra. Măştile i-au prins de minune şi cu greu au putut fi recunoscuţi!

Importată de-afară, sărbătoarea „horror" de Halloween a prins foarte bine în România, ca şi „sora" ei -Valentine's Day (Ziua Îndrăgostiţilor, n.r.).

Bîrlădeanca a fost sufletul petrecerii de la Hollywood

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Miercuri noapte, vedetele noastre au bântuit care mai de care prin oraş sau pe la petreceri cu măştile de sperietori pe faţă. Fiecare a interpretat câte un personaj în pielea căruia s-a simţit mai bine.

Julia Jianu - Vampiriţa sexy

simeon stalpnicul png

Corina Ciorbă - curtezană

'

simeon stalpnicul png

Alexandra Ungureanu - mireasa de groază

simeon stalpnicul png

De departe, Monica Bîrlădeanu conduce în topul apariţiilor-surpriză din acest an. Frumoasa moldo­veancă a şocat pe toată lumea, costumându-se la carnavalul de Halloween de la Hollywood într-o poliţistă foarte sexy, cu tendinţe sado-maso. Monica a defilat alături de alte „măşti" pe Santa Monica Boulevard, la un moment, fiind surprinsă în timp ce plesnea cu cravaşa peste fund un bărbat costumat.

Smiley - rocker cu perucă, Sore Mihalache - Cleopatra, Alex Velea - poliţist

simeon stalpnicul png

Oana Lis - Morticia

simeon stalpnicul png

Icuagu, fost concurent la „Vocea României” - demon

simeon stalpnicul png

Luis Lazarus şi Andreea - vampir şi liliac

simeon stalpnicul png

Nici alte vipuri de la noi nu s-au lăsat mai prejos. Oana Lis a fost de nerecunoscut în pielea Morticiei, mai ales că a şi slăbit foarte mult. Luis Lazarus şi Julia Jianu şi-au băgat în sperieţi admiratorii făcând pe vampirii fioroşi cu colţi, Sore Mihalache din trupa LaLa Band a fost chiar de ziua ei costumată în Cleopatra, Smiley şi-a pus o perucă haioasă, iar Alex Velea a îmbrăcat uniforma de poliţist.

Petreceri de Halloween în acest weekend

Azi

 Bucureşti. Ora 22.00: „Weekend de groază", club Chat Noir (str. Blănari, nr.5), intrare liberă; Ora 23.00. „Concert de Halloween cu Emanuel Mirea Band", True Club (str. Franceză nr. 52), preţ bilet 20 lei; Ora 23.00: „Petrecere de Halloween", pub Coyote Cafe (Calea Victoriei nr. 48-50), intrarea 20 lei;

Oradea. Ora 20.00: Petrecere de Halloween şi concert Skeleton Live Band, restaurant The Hub (Calea Aradului nr. 9), intrarea 25 de lei.

Mâine

Bucureşti. Ora 22.00: "Petrecere de Halloween", Shakespeare Bar (str. Blănari, nr. 21), intrare liberă; Ora 22.00. "Petrecere după Halloween", club Indie (str. Inişor nr. 2), intrare liberă;

Timişoara. Ora 23.00: Petrecere de Halloween cu Djette Sarahina, clubul Heaven (str. Cerna nr. 40), intrarea 20 de lei (fetele au gratuitate)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
image png
caini avion jpg
ion antonescu jpg
image png
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
banner iosif rotariu webp
autospeciala politie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net