Uite-l pe solistul Iris la mitingul Metrorex!

Ultima actualizare:

Abia împlinise 18 ani, când întâmplarea a făcut ca tânărul Rafael să cunoască doi călugări, care aveau să-i marcheze existenţa. „Dintotdeauna am avut o mare iubire de Dumnezeu, mi-am dorit mereu să fiu preot. Schitul la care am fost era o fostă peşteră, lângă Deva, unde de sute de ani erau fraţi călugări retraşi. Am avut norocul să cunosc doi dintre ei, care erau în pelerinaj la mine în oraş, în Tulcea, într-o vară. Stăteam pe faleza Dunării vorbind despre Dumnezeu până spre dimineaţă", ne-a povestit Rafael, care a fost cucerit de cei doi călugări.

­Într-o zi, a fost să-i vadă la schit, fără să ştie atunci că va rămâne acolo vreme îndelungată. „Eu nu am plecat la schit cu gândul să rămân acolo, dar mi-a plăcut atât de mult că nici n-am realizat cum au trecut aproape doi ani, parcă ieşisem din lumea asta", ne-a mai spus Rafael. După ce l-au auzit de câteva ori cântând, ceilalţi călugări l-au sfătuit să-şi ducă la îndeplinire misiunea pe care, spuneau ei, o are pe această lume: aceea de a cânta.

Rafael a părăsit schitul şi s-a mutat în Bucureşti, unde s-a dedicat muzicii, dar a intrat şi în lumea modelingului. A înfiinţat trupa Atlantic Blue, dar ulterior a optat pentru o carieră solo, reuşind că câştige în anul 2000, la Festivalul de la Mamaia, Premiul pentru Interpretare.

Pentru că banii din muzică nu erau suficienţi pentru un trai decent, acum zece ani, Rafael s-a angajat la Metrorex. Este consilierul preşedintelui de sindicat şi se ocupă de relaţiile cu presa şi de organizarea de evenimente. Chiar dacă odată cu intrarea în trupa Iris, viaţa i se va schimba, Rafael spune că nu va renunţa la locul său de muncă. „Voi merge în paralel. Colegii de la Metrorex sunt ca o familie pentru mine", ne-a mărturisit noul solist al formaţiei Iris.

În liceu, cânta într-o trupă rock

E născut la 22 iunie, în zodia Rac.

În liceu, a cântat în trupa rock The Others, alături de care a câștigat mai multe premii la concursurile de gen din țară.

La 19 ani, a ratat intrarea la Facultatea de Drept din Constanța și s-a dus să trăiască în munți, la un schit.

După doi ani petrecuți la schit, renunță la viața de călugăr, face Facultatea de Drept, apoi se mută la București. Se dedică serios muzicii. Cântă în trupele Esperando, Rytual și Atlantic Blue, pe care a înființat-o chiar el.

Începe o carieră solo, iar în 2000, câștigă premiul pentru Interpretare, la Festivalul de la Mamaia. La scurt timp, pleacă în Norvegia și Olanda, unde susține spectacole.

Flash Band este ultima trupă în care a cântat înainte de Iris. Rafael a părăsit formația în 2010.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sarmale in Japonia Captura Video HaiHui în doi jpg
image
image
image
image
image
image
crima sibiu jpg
parcul Buila Vanturarita jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net