Uite pe ce pune Mădălin Ionescu mâna!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cristina Şişcanu a şocat săptămâna trecută la un eveniment monden, când şi-a făcut apariţia într-o rochie cu un decolteu obraznic. Ţinuta, din dantelă transparentă, i-a lăsat la vedere bustul generos de care se bucură numai soţul ei,  Mădălin Ionescu. Mai sexy ca niciodată, Cristina se pregăteşte să îmbrace, duminică, rochia de mireasă.

Mădălin Ionescu se poate considera un bărbat norocos! Soţia sa, Cristina Şişcanu, este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton şi face furori oriunde merge.

Joi seara, cei doi şi-au făcut apariţia la evenimentul Catincăi Roman, care s-a relansat în modă după o absenţă de şapte ani.

Citeşte şi:

Şişcanu şi Mădălin Ionescu s-au dus cu plocon la naşi - FOTO

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu au chefuit la Ungheni după căsătorie - VIDEO

Primele imagini de la căsătoria secretă a Cristinei Şişcanu cu Mădălin Ionescu - VIDEO

Când Mădălin şi Cristina au păşit pe covorul roşu, toată „audienţa” a rămas cu gura căscată! Şişcanu a purtat o rochie transparentă în zona bustului, care a oferit o privelişte extrem de amplă în decolteu, unde însă Mădălin Ionescu are acces nu numai cu privirea.

Sânii vedetei au făcut furori în rândul persoanelor de sex masculin, dar şi femeile îşi dădeau coate, vobind despre mărimea şi forma acestora. Şişcanu a afişat un zâmbet larg şi nu a fost deloc stânjenită de situaţie, fiind sigură pe atuurile sale.

Conştient că are o soţie extrem de frumoasă, care a reuşit să atragă atenţia tuturor celor prezenţi, prezentatorul de la Kanal D a ţinut-o protector în braţe, cu mâna în jurul şoldului.

Cristina şi Mădălin s-au căsătorit civil la sfârşitul lunii aprilie, la Chişinău, iar duminică, pe 12 mai, va avea loc şi cununia religioasă, la Palatul Ştirbei. Printre invitaţi se află nume de vază ale lumii mondene, printre care Cristi Borcea cu iubita lui, Alina Vidican, şi Ilie Năstase cu Brigitte Sfăt, meniul fiind fixat la suma de 120 de euro.

Nu vor lipsi nici copiii lui Mădălin, din prima căsniciei, Ştefania şi Filip. Printre specialităţile ce vor fi servite se numără şi purceluşul la proţap, dar şi un tort gustos de peste 1,5 metri înălţime, făcut de bucătarii palatului. Pentru întreaga petrecere mirii au scos din buzunar câteva zeci de mii de euro, numai mâncarea şi băutura ajungând la  20.000 de euro.

Mădălin Ionescu și iubita lui au “inspectat” Palatul Știrbei, unde duminică vor face nuntă

S-au îndrăgostit la serviciu

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu au lucrat împreună la emisiunea „Acces direct” de la Antena 1, iar de la relaţia şef-subordonat, la o frumoasă poveste de dragoste, nu a fost decât un pas.

Câteva luni, ei au ţinut ascunsă relaţia de iubire, căci Mădălin era însurat. La scurt timp, el a divorţat, iar fetiţa a rămas în custodia lui. Şişcanu şi Mădălin s-au transferat la Kanal D, în toamna lui 2010, la emisiunea „Drept la ţintă”.

Şi ei au făcut nuntă la palat!

Vedetele aleg să-şi unească destinele în locaţii de poveste şi ferite de ochii curioşilor. În 2008, la începutul lunii iunie, Cristi Chivu şi aleasa lui, ştirista Adelina Elisei, îşi uneau destinele. Cei doi au ales ca locaţie Palatul Ştirbei, unde au sărbătorit în prezenţa a peste 500 de invitaţi.

Tot aici au petrecut şi Cristina Spătar cu Alin Ionescu, pe 26 iulie 2008, unde au avut un alai de circa 400 de persoane.

Cristi Chivu s-a distrat cu invitaţii la nunta sa cu Adelina

Cristina Spătar a făcut nunta tot la Palatul Știrbei

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
cei mai batrani tripleti guinness jpg
flowers 3876195 1280 jpg
albert nbn instagram jpg
Cine se ascunde in spatele lui Mihai Enat batranul tik toker din Romania  Videoclipurile „familiei au strans milioane de vizualizari jpg
intrebare pixabay jpg
articol2 jpg
brad de Crăciun  sursa   Shutterstock jpg
banner vlad țepeș png