Ultimele trei dorințe arzătoare ale regretatului Șerban Ionescu

Ultima actualizare:

    Şerban Ionescu
Şerban Ionescu

Cătălin Dancu, avocatul lui Șerban Ionescu a vorbit despre moartea actorului, despre ultimele dorințe și testamentul artistului.

"Testamentul a fost făcut în prezența mea, ca martor, a mamei sale și a unui notar", a declarat Cătălin Dancu la emisiunea Happy Hour de la Pro tv. Avocatul presupune că doamna Catone va cere deschiderea testamentului în săptămâna ce va urma și că nu se așteaptă ca aceasta să conteste testamentul deși nu este deloc în favoarea sa.

Tot el a mai spus că nu poate divulga niciun amănunt despre conținutul testamentului până în momentul în care acesta nu este deschis.

Totuși, avocatul vedetelor a dezvăluit ultimele trei dorințe arzătoare ale lui Șerban Ionescu: "M-a rugat în primul rând să știe toată lumea că a vrut să trăiască ca să poată divorța de Magda Catone. Și-a dorit să se elibereze de doamna Catone. Maestrul a susținut că o iartă pe Magda Catone. Șerban Ionescu și-a dorit ca orice discurs negativ la adresa Magdei Catone să nu mai existe".

Şerban Ionescu a murit miercuri seară, la Spitalul Floreasca din Capitală, la vârsta de 62 de ani.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net