Un apropiat al lui Salam face dezvăluiri: «Drogurile au fost o soluţie pentru a nu se sinucide»

18 octombrie 2013
CLIIMA20111109 0175 1 jpeg
Locul 2 – Florin Salam

Florin Salam a recunoscut că a consumat droguri, dar susţine că a recurs la ele din cauza durerii pierderii soţiei şi acum s-a lăsat de orice substanţă ilegală.

Cornelia Catanga, colaboratoare şi prietenă de-a manelistului, s-a arătat mirată că Salam a recurs la un asemenea gest, dar a spus că îl înţelege. Conform cântăreţei, moarte nevestei l-a lovit greu pe artist, care era în pragul sinuciderii şi şi-a revenit doar cu ajutorul stupefiantelor.

"Şi-a iubit enorm soţia şi după moartea ei ne spunea că îi vine să sară în groapă după ea. Voia să-şi ia viaţa, dar îşi iubea şi copiii. Atunci a găsit această soluţie temporară (stupefiantele - n.r.) pentru a nu se sinucide din cauza suferinţei. N-am ştiut că se droghează, era mereu în formă. M-a surprins gestul lui, dar îl înţeleg şi sunt alături de el", a mărturisit Catanga pentru ziarulring.ro.

Florin Salam a spus că nu a fost niciodată dependent de droguri, ci că a greşit doar atunci când s-a aflat în diferite cercuri. Cântăreţul i-a sfătuit pe cei care cad pradă acestui viciu să caute ajutor de urgenţă.

"Eu nu am fost dependent şi nu am deţinut niciodată. Da, am consumat cândva, a fost o perioadă proastă din viaţa mea, s-a şters perioada aia pentru mine. Am reuşit să mă redresez, pentru că am cel mai frumos lucru, copiii mei. Din fericire nu mi-am pierdut minţile. Poate din greşeala mea învăţaţi fiecare! Nu apăream niciodată în faţa familiei aşa, eram mereu plecat când făceam asta.  Mă întorceam când mă simţeam eu bine", a mai Florin Salam la Pro Tv.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ambulante londra jpeg
1 telefon png png
kate middleton jpg
646x404 jpg
image png
apple 1853337 1280 jpg