Un arbitru a dat în judecată un antrenor din cauza unor afirmaţii homofobe

"Prin comportamentul domnului Eulberg, este pusă în discuţie nu doar buna desfăşurare a unei competiţii sportive, ci şi ideea că fiecare poate trăi în societate fiind respectat de ceilalţi", a afirmat avocatul lui Schalk.

Incidentul face deja obiectul unei proceduri a comisiei de disciplină a Federaţiei Germane de Fotbal (DFB). La sfârşitul meciului de la Düsseldorf, secundul Arminiei l-a acuzat pe arbitru de înfrângerea echipei sale (2-3), apoi s-a plâns ziariştilor că "homosexualul împuţit i-a râs în nas". Ulterior, Eulberg şi-a cerut scuze, precizând că regretă cuvintele folosite. Comisia de disciplină a DFB a lansat şi o procedură împotriva antrenorului principal al Arminiei, Thomas Gerstner. Acesta a declarat după meci că speră că "Georg Schalk nu va mai arbitra niciodată un meci pe teritoriul german".

În Franţa, preşedintele clubului de primă ligă Montpellier, Louis Nicollin, l-a numit recent "poponar" pe jucătorul lui Auxerre, Benoît Pedretti, şi a fost sancţionat de Consiliul Naţional de Etică.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg