Un autocar cu rom├óni s-a r─âsturnat ├«n Fran┼úa. Un bebelu┼č a murit

2 septembrie 2012
image
Accidentul a avut loc pe autostrada A8, pe sensul Nisa - Aix, în apropierea localităţii Vidauban

Un autocar care transporta cet─â┼úeni rom├óni s-a r─âsturnat duminic─â diminea┼ú─â pe o autostrad─â din sud-estul Fran┼úei, aproximativ 40 de persoane fiind r─ânite, conform site-ului cotidianului Var-Matin ┼či AFP.

UPDATE. Autocarul care transporta cet─â┼úeni rom├óni implicat ├«n accidentul din Fran┼úa apar┼úinea unei firme din Bistri┼úa ┼či fusese ├«nchiriat unei firme din Suceava, deplas├óndu-se din direc┼úia Madrid spre Rom├ónia, a informat duminic─â Ministerul rom├ón de Externe, la solicitarea MEDIAFAX.

"Din datele pe care le avem p├ón─â ├«n prezent de la Centrul Opera┼úional Na┼úional din Paris care ┼úine leg─âtura cu autorit─â┼úile de la fa┼úa locului, ar fi vorba despre aproximativ 20 de r─âni┼úi grav ┼či 20 de persoane r─ânite u┼čor", men┼úioneaz─â MAE ├«n precizarea remis─â MEDIAFAX, ├«n care nu se face referire la persoane decedate.

UPDATE. Un bebelu┼č a murit dup─â r─âsturnarea autocarului cu pasageri rom├óni ├«n sud-estul Fran┼úei, alte 30 de persoane fiind ├«n stare grav─â, dintre care trei ├«n stare critic─â, relateaz─â ziarul Var Matin.

Potrivit ziarului Var Matin, accidentul a avut loc la ora 9.30 (10.30, ora României) pe autostrada A8, pe sensul Nisa - Aix, în apropierea localităţii Vidauban.

Un autocar care transporta turi┼čti rom├óni s-a r─âsturnat cel mai probabil dup─â explozia unei anvelope.

Traficul pe autostrada A8 a fost întrerupt pentru a permite intervenţia echipelor de salvare. Conform unui bilanţ provizoriu, 40 de persoane au fost rănite, unele fiind în stare gravă.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
razvan si irina fodor
cub maria tonciu mama png
andreea tonciu png
andreea banica
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Bayraktar TB2 Runway jpg
variola maimutei 2 jpg
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg
regina elisabeta