Un bărbat a fost dat dispărut în apele Dunării

20 octombrie 2009

La faţa locului s-au deplasat poliţişti care, din primele cercetări, au stabilit că trei brăileni, după ce şi-au petrecut ziua pe malul Insulei Mari a Brăilei, s-au urcat în barcă şi au vrut să traverseze Dunărea pentru a ajunge înapoi în municipiu. Însă, din cauza valurilor, a curenţilor şi vântului puternic, în barcă a pătruns apă, s-a balansat şi s-a răsturnat.

Doi dintre ocupanţi au reuşit să ajungă la mal, fiind transportaţi ulterior la spital unde li s-au acordat îngrijiri medicale.Ciobotaru Ionel de 38 de ani, din Brăila, nu a fost găsit în apele fluviului şi nici pe malurile acestuia, fapt pentru care a fost dat dispărut.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de la Postul de Poliţie Transporturi Navale Brăila în vederea găsirii persoanei dispărute.

Semnalmentele dispărutului: Înălţime de 1,70 metri, constituţie astenică, ochi negri, păr negru, tuns scurt, cu calviţie frontală.Era îmbrăcat cu un combinezon de culoare albă din material textil, încălţat cu cizme din cauciuc, de culoare albastră şi pe cap purta fes cu două feţe, una gri şi alta neagră.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png