Un bărbat doarme într-un coşciug de 23 de ani, în onoarea prietenului decedat

Ultima actualizare:

Povestea lui Zelli şi a somnului lui bizar ar fi rămas un secret de familie dacă nepotul lui în vârstă de 14 ani nu s-ar fi decis să scrie o poveste despre acest lucru, pentru un proiect şcolar.

Povestea aminteşte că Zelli şi amicul lui şi-au promis odată să cumpere sicriul celui care va muri primul. În 1983 atunci când s-a zvonit că Zelli a murit într-un accident auto, amicul lui a cumpărat un coşciug pentru el.

Zelli n-a murit cu toată că a fost lovit puternic de o maşină în timp ce se afla pe bicicletă. Patru luni a stat în spital. După înzdrăvenire a vrut să-i dea înapoi sicriul amicului dar acesta a refuzat. Aşa că l-a ţinut în casă.

Cinci ani mai târziu, prietenul lui Zelli a murit. A fost înjunghiat de mai multe ori, după ce a fost confundat cu altcineva. S-a ţinut de promisiune şi i-a achiziţionat tovarăşului lui un sicriu. Mai mult, drept omagiu, în fiecare vineri de atunci s-a culcat în coşciugul păstrat.

Timp de 23 de ani, acest ritual a tot mers fără vreun deranj pentru familia lui Zelli. Soţia chiar îl ajută şi-i pregăteşte coşciugul. Zice că e ciudat dar n-a fost niciodată speriată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net