Un bărbat doarme într-un coşciug de 23 de ani, în onoarea prietenului decedat

Ultima actualizare:

Povestea lui Zelli şi a somnului lui bizar ar fi rămas un secret de familie dacă nepotul lui în vârstă de 14 ani nu s-ar fi decis să scrie o poveste despre acest lucru, pentru un proiect şcolar.

Povestea aminteşte că Zelli şi amicul lui şi-au promis odată să cumpere sicriul celui care va muri primul. În 1983 atunci când s-a zvonit că Zelli a murit într-un accident auto, amicul lui a cumpărat un coşciug pentru el.

Zelli n-a murit cu toată că a fost lovit puternic de o maşină în timp ce se afla pe bicicletă. Patru luni a stat în spital. După înzdrăvenire a vrut să-i dea înapoi sicriul amicului dar acesta a refuzat. Aşa că l-a ţinut în casă.

Cinci ani mai târziu, prietenul lui Zelli a murit. A fost înjunghiat de mai multe ori, după ce a fost confundat cu altcineva. S-a ţinut de promisiune şi i-a achiziţionat tovarăşului lui un sicriu. Mai mult, drept omagiu, în fiecare vineri de atunci s-a culcat în coşciugul păstrat.

Timp de 23 de ani, acest ritual a tot mers fără vreun deranj pentru familia lui Zelli. Soţia chiar îl ajută şi-i pregăteşte coşciugul. Zice că e ciudat dar n-a fost niciodată speriată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Betty Lou Oliver captura video jpg
studenti facultate pixabay jpeg
Sfântul Ilie FOTO News.ro
pensionari spania jpg
Muscate curgatoare
estonia al cincilea anotimp parcul national soomaa 6 jpg
media 172132059980412700 jpg
Microsoft
image
actualitate.net
image
actualitate.net