Un bărbat român din SUA este căutat de poliţie în cazul dispariţiei unei tinere

Ultima actualizare:

    Tânăra înainte şi după dispariţie, împreună cu presupusul agresor
Tânăra înainte şi după dispariţie, împreună cu presupusul agresor

Pentru că a crescut într-un oraş mic unde mama ei lucra ca profesoră Satara Stratton visa să devină star de cinema. Astfel la 24 de ani a plecat la la Hollywood, că să-și urmeze visul. Însă după opt luni de şedere în capitala filmului fata a dispărut fără urmă iar mama ei crede că aceasta a fost atrasă fără voia ei într-o reţea interlopă.

Sharon, mama tinerei spune că fata ei nu a mai dat nici un semn de viaţă din luna noembrie şi este convinsă că Satara se luptă cu dependenţa de heroină în timp ce este sub infruenţa unui dubios cu nume românesc, Paul Constantinescu, înregistrat la poliție că agresor sexual, scrie Daily Mail.

Satara a plecat de acasă, din Tennessee, în iunie 2011. A avut câteva roluri mici în filme de groază, s-a înscris la o şcoală de actorie și s-a angajat la un magazin. Însă, la un moment dat, în viața ei a intrat Paul Constantinescu, un bărbat de 46 de ani. După acest moment, tânăra a fost reţinută de poliţie de mai multe ori pentru posesie de droguri. În pozele de dosar, tânăra arată din ce în ce mai rău.

simeon stalpnicul png

Poliţiştii cred că este vorba despre o dispariţie voluntară, dar au început să o caute pe Satara, la fel şi pe Paul Constantinescu, dispărut şi el de la domiciliu. În acest moment mama ei a deschis o campanie pe internet prin care speră să dea de urma acesteia. "Cred că este influenţată, este imposibil să dispară aşa. Noi ţineam legătură în permanenţă. Nu s-a întâmplat nimic suspect în viaţă ei până în momentul în care acest bărbat a intrat în viaţă ei. Ea nu s-a atins niciodată de droguri". Într-un alt mesaj, femeia a scris: „Este reţinută împotrivă voinţei ei de acest agresor, Paul Constantinescu. El și grupul lui au reţinut-o cu forţă pe Satara și se folosesc de ea".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
image
actualitate.net
image
actualitate.net