Un copil s-a înecat în apele mării la Costinești

Băiatul venise împreună cu un grup de colegi de școală, însoțiți de o profesoară. Cosmin B. a dispărut în jurul prânzului, iar salvamarii și polițiștii l-au căutat până la lăsarea întunericului.

"Am fost sesizați în jurul orei 14.25. Băiatul plecase cu alți trei colegi din mini-hotelul DVG, unde erau cazați împreună cu profesorul. Copiii au plecat pe plajă fără să o anunțe pe profesoră. Ei s-au dus să facă o baie în mare pe o plajă neamenajată, în zona Forum, unde apa este foarte adâncă și sunt foarte multe pietre", a declarat pentru Adevărul de Seară Constanța, Dorel Răcaru, șeful Poliției Costinești.

Colegii care-l însoțeau pe Cosmin l-au văzut cum se ducea la fundul mării și au alergat repede la mal, să ceară ajutor. Martorii au alertat imediat salvamarii, care au venit de pe o plajă alăturată și au început să-l caute.

În operațiunea de căutare au fost cooptați și scafandrii, precum și ambarcațiuni ale Agenției Navale de Salvare pe Mare. Toate eforturile au fost în zadar, corpul băiețelului nefiind descoperit nici până acum. Mâine dimineață vor fi reluate operațiunile de căutare.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
catalin florin olar jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
image
image
image
image
image
image
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg
Charles, William și Harry jpg
catalin florin olar jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
sfintii trei ierarhi 1 jpeg