Un copil s-a înecat în apele mării la Costinești

Ultima actualizare:

Băiatul venise împreună cu un grup de colegi de școală, însoțiți de o profesoară. Cosmin B. a dispărut în jurul prânzului, iar salvamarii și polițiștii l-au căutat până la lăsarea întunericului.

"Am fost sesizați în jurul orei 14.25. Băiatul plecase cu alți trei colegi din mini-hotelul DVG, unde erau cazați împreună cu profesorul. Copiii au plecat pe plajă fără să o anunțe pe profesoră. Ei s-au dus să facă o baie în mare pe o plajă neamenajată, în zona Forum, unde apa este foarte adâncă și sunt foarte multe pietre", a declarat pentru Adevărul de Seară Constanța, Dorel Răcaru, șeful Poliției Costinești.

Colegii care-l însoțeau pe Cosmin l-au văzut cum se ducea la fundul mării și au alergat repede la mal, să ceară ajutor. Martorii au alertat imediat salvamarii, care au venit de pe o plajă alăturată și au început să-l caute.

În operațiunea de căutare au fost cooptați și scafandrii, precum și ambarcațiuni ale Agenției Navale de Salvare pe Mare. Toate eforturile au fost în zadar, corpul băiețelului nefiind descoperit nici până acum. Mâine dimineață vor fi reluate operațiunile de căutare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net