Un cuplu a pierdut 800.000 de dolari la un joc deşi a răspuns corect - VIDEO

Ultima actualizare:

Gabe Okoye şi Brittany Mayi au avut opinii diferite la întrebarea: "Care dintre aceste lucruri au fost pentu prima dată puse la vânzare: un computer Mackintosh, un walkman Sony sau post-it-urile?"

În timp ce Gabe a optat pentru post-it-uri, fiind convins că raspunsul lui este corect, iubita lui a pariat banii pe walkman. Până la urmă Gabe a determinat-o că răspunsul lui este cel bun.

Au transpirat până au primit răspunsul şi foarte dezamăgiţi să afle că acesta nu era răspunsul bun pe care îl ştia şi calculatorul jocului.

În urma acestei dispute, pe forumuri a apărut un adevărat război, multe persoane argumentând că post-it-urile au fost scoase la vânzare prima dată şi concurenţii ar trebui să-şi ia banii.

"Într-adevăr post-it-urile nu au fost puse la vânzare decât în 1980, însă atunci au apărut la nivel naţional. Ele datau, însă, în magazinele a patru oraşe din 1977. Aşa că acest răspuns bate Walkman-ul care a debutat în 1979. Întrebarea pusă nu a specificat dacă la nivel naţional sau în buticuri", spune unul dintre forumişti, citaţi de Daily Mail.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net