Un fotomodel mutilat, rivala Reginei Angliei de Crăciun

simeon stalpnicul png

Fostul fotomodel britanic Katie Piper este alegerea postului TV Channel 4 de a transmite obişnuitul mesaj de Crăciun, la concurenţă cu urările tradiţionale ale Reginei Elisabeta a II-a.

Programul, intitulat Alternative Christmas Message, a stârnit controverse de-a lungul timpului, prin prezenţa unor celebrităţi ca Brigitte Bardot, Ali G, Marge Simpson. Anul trecut, mesajul de Crăciun a aparţinut preşedintelui iranian Mahmoud Ahmadinejad, de religie musulman.

Apariţia lui Katie Piper, victima unui atac cu acid sulfuric în 2008, marchează o schimbare în optica postului TV, după ce anul trecut mesajul de Crăciun a aparţinut preşedintelui musulman al Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, relatează Daily Mail.

În martie 2008, Katie Piper a fost desfigurată de un bărbat, plătit de fostul ei iubit, care i-a aruncat acid sulfuric pe faţă. Frumoasa englezoaică a orbit la un ochi şi a avut nevoie de peste 30 de operaţii estetice pentru a-şi reface cât de cât chipul.

simeon stalpnicul png

Documentarul realizat pe baza dramei tinerei s-a bucurat de un succes enorm în Marea Britanie, fiind urmărit de peste trei milioane de telespectatori în momentul difuzării.

Foto: Katie Piper, înainte de atac

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
4 front doctorita spagara jpg
cub sexy teniswomen png
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg