Un metrou a deraiat între staţiile Unirii şi Timpuri Noi

Ultima actualizare:

ISU a trimis la faţa locului mai multe echipe de intervenţie.

Nu sunt persoane rănite. Pasagerii respectivei garnituri de metrou au fost evacuaţi la staţia Timpuri Noi.

Roata unei garnituri de tip vechi a căzut de pe linie, iar ultimul vagon a deraiat, trenul oprindu-se în tunel, în apropiere de staţia Timpuri Noi.

Cei circa 240 de pasageri au fost evacuaţi, circulaţia între cele două staţii fiind oprită. Trenul se îndrepta către Timpuri Noi.

Călătorii aflaţi în staţia Piaţa Unirii au fost anunţaţi că, din cauza unei defecţiuni tehnice, circulaţia este oprită între cele două staţii.

"Au venit pompierii şi au pus scări la uşi ca să putem coborî. Au aprins lanterne şi ne-au rugat să mergem în şir indian, pe lângă perete", a declarat un călător aflat în trenul respectiv, pentru Antena 3.

"Circulaţia este întreruptă între staţiile Izvor şi Mihai Bravu, pentru că am fost nevoiţi să întrerupem alimentarea cu energie electrică pentru siguranţa evacuării călătorilor. Nu pot anticipa când va reveni la normal circulaţia. Nu ştim cât va dura intervenţia pentru ridicarea trenului de pe şină. S-ar putea ca astăzi să nu terminăm până la sfârşitul programului", a declarat pentru Antena 3, Gheorghe Udrişte, director general Metrorex.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net