Un om a sponsorizat spitalul pentru a ajuta mai multi copii

Statul a creat mai multe centre de recuperare, unde aceşti copii cu probleme locomotorii grave să poată beneficia gratuit de ore de gimnastică medicală sau masaje specifice. Că în orice unitate sanitară subvenţionată de stat şi din acestea lipsesc multe. De aceea am considerat că gestul făcut din unul dintre partenerii campaniei a "Din inimă pentru copii”, care a făcut o donaţie importantă către un astfel de centru de recuperare, merită să fie consemnată.

Poate că va impulsiona şi pe alţi oameni cu posibilităţi sau pe reprezentanţii unor firme să-şi îndrepte sponsorizările către astfel de centre sau către spitalele de copii.

Ştefan Florescu, preşedintele APC Sector 6, cel care ne-a ajutat şi pe noi atunci când căutăm trei televizoare pentru secţia de oncopediatrie a Institutului Fundeni, a donat Centrului de Recuperare Neuropsihomotorie pentru Copii "Dr. Nicolae Robanescu”, din Bucureşti, un apărat de distilat de 6 l (de aspiraţie), pe care l-a achiziţionat special pentru copiii cel mai grav afectaţi de traumatisme cranio-cerebrale, internaţi în centrul de recuperare.

Impresionat de starea de sănătate a micuţilor, dl. Florescu le-a promis doamnelor care conduc centrul, dr. Liliana Pădure şi Ioana Mierloi, că va veni săptămânal la Centrul " Dr. Nicolae Robanescu” cu diverse cadouri, dar şi cu un clown şi o prinţesa, pentru a colora măcar un pic viaţă copiilor şi a mămicilor internate aici.  

De asemenea, Ştefan Florescu a promis că va face şi o rampă de acces pentru copiii ce vin în cărucioare. Şi sigur, o va face!

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
goia voltaj jpg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
IMG 0810 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg