Un prinţ italian şi-a recunoscut patima pentru droguri

Ultima actualizare:

'Am cunoscut drogul, am cunoscut drogurile, unii dintre cei mai buni priteni ai mei au murit din cauza acestui adevărat rahat', a declarat Emmanuel-Philibert de Savoia, în vârstă de 37 de ani, invitat la o emisiune de televiziune.

'Când o faci, nu-ţi dai seama până unde te poate duce', a adăugat el, subliniind că nu a fost 'niciodată dependent', dar că a 'frecventat persoane care se drogau'.

'Am încercat, dar ceea ce m-a salvat este marele respect pe care îl am pentru familia mea, care m-a împiedicat să cad de pe acest mare trotuar şi să ajung foarte rău', a conchis el.

A candidat la alegerile europarlamentare

Descendent al casei regale italiene şi căsătorit cu actriţa franceză Clotilde Courau, Emmanuel-Philibert de Savoia şi-a anunţat în luna martie intrarea în politică, prezentându-se la alegerile din aprilie în fruntea unei mişcări numite 'Valori şi viitor'. Nu a fost votat însă decât de 0,4% dintre alegători.

Moştenitorii pe linie masculină ai familiei regale italiene au fost condamnaţi la exil în 1946 din cauza colaborării lui Victor Emmanuel al III-lea cu regimul fascist al lui Benito Mussolini. Regele a fost cosemnatar şi a promulgat, în 1938, legile rasiale ale regimului Mussolini. Interdicţia asupra moştenitorilor casei regale a fost ridicată în 2003.

image
image
image
image
image
image
father 22194 1280 jpg
sala examen bac jpg
calendar ortodox 2021 31 mai sf mc ermie png
jln kșlț jpg
flame 580342 1280 jpg
pots 716579 1280 jpg