Un recidivist s-a spânzurat în arestul Poliţiei Braşov

Ionel Baiu a fost adus în arestul IPJ Braşov după ce poliţiştii au efectuat, miercuri, o acţiune în Zărneşti, în urma căreia au ridicat trei persoane care aveau de executat pedepse cu închisoare.

Printre ele se afla şi Ionel Baiu, care fusese condamnat la 3 ani închisoare pentru furt calificat. Bărbatul a fost introdus în arest la ora 18.30, după ce a fost examinat de medicul unităţii, conform procedurii legale. Poliţiştii l-au băgat în celulă împreună cu un alt condamnat prins ieri.

La circa trei ore de la încarcerare, Ionel Baiu s-a dus la baie. Îngrijorat că nu mai iese, colegul său de celulă l-a strigat, a bătut cu pumnul în uşă, apoi a intrat în baie, unde l-a găsit pe Baiu fără suflare. Acesta se spânzurase de ţeava de la duş cu un laţ improvizat din tivul păturii primite la încarcerare. Imediat au fost alertaţi poliţiştii de la arest.

La ora 21.50,condamnatul care era în celulă cu el a sesizat poliţiştii arestului. Deîndată a fost anunţat un echipaj al Ambulanţei Braşov, care a ajuns în arest în câteva minute, constatând decesul persoanei respective, după câteva manevre de resuscitare nereuşite.A fost informat un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, care a coordonat echipa complexă de cercetare la faţa locului, formată din medicul legist şi specialişti din I.P.J.Braşov, fiind anunţată şi familia decedatului", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Medicină Legală pentru necropsie şi familia îl va putea duce acasă de-abia vineri.

Conducerea I.P.J.Braşov a dispus constituirea unei comisii de anchetă, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul,concluziile verificărilor urmând să fie făcute publice.

Ionel Baiu era recidivist şi se afla la a noua condamnare pentru furt calificat. Prima condamnare a primit-o în anul 1993.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
sylvester stalline si sotia
DNA
Blue Air FOTO economica net jpg
image
image
image
image
Masacru la o creșă din Thailanda png
Cherri Lee jpg
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Luna
vaccin pixabay