Un român este spaima Hollywood-ului

A plecat din România acum zece ani, pentru o experienţă numită „Hollywood", însă nu visa că după doar trei ani să devină „coşmarul" celebrităţilor de peste ocean.

În cei şase ani de când lucrează ca paparazzi a reuşit să realizeze sute de fotografii exclusive, care au făcut ulterior înconjurul lumii.

Prima fotografie care l-a scos pe clujean din anonimat a fost făcută în 2003 şi îl surprindea pe regele muzicii pop Michael Jackson, aşa cum nici un alt fotograf nu reuşise la acel moment.

S-a întâmplat în prima săptămână când a fost angajat ca paparazzo la o agenţie de fotografie.

„Michael trebuia să iasă dintr-un studio. Erau o groază de fotografi şi ziarişti şi aveam la dispoziţie o fracţiune de secundă. Eu am fost singurul care l-a prins din plin. S-ar putea să fii fost noroc", îşi aminteşte Matei Horvath-Bugnariu.

Au urmat apoi zeci de fotografii în exclusivitate, odată cu acestea devenind şi inamicul multor staruri de la Hollywood.

Una dintre acestea este Jennifer Aniston, fost iubită a lui Brad Pitt, care a fost surprinsă de Matei, sărutându-se cu Vince Vaughn, pe platourile de filmare ale producţiei „The break-up", la o săptămână după ce declarase că între ei există o simplă prietenie.

„A fost şi poza pe care am vândut-o cel mai scump, dar a fost extrem de greu de realizat la circa jumătate de kilometru. A declarat în articole că a avut coşmaruri după pozele alea, pentru că s-a dovedit că minţea", spune Matei.

Printre „inamicii VIP" ai lui Matei se numără şi Cameron Diaz, pe care a trebuit s-o fotografieze purtând un inel de logodnă pe mână, iar aceasta s-a supărat vizibil, a dat cu poşeta după el, însă fără să-l nimerească.

Despre preţul fotografiilor sale, s-a mulţumit să spună atât: „de la câţiva cenţi, la câteva mii de dolari".

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Wednesday Addams dance jpg
prater jpg
judecator gabriel apostol foto master chef jpg
image
image
image
image
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg