Un român este spaima Hollywood-ului

Ultima actualizare:

A plecat din România acum zece ani, pentru o experienţă numită „Hollywood", însă nu visa că după doar trei ani să devină „coşmarul" celebrităţilor de peste ocean.

În cei şase ani de când lucrează ca paparazzi a reuşit să realizeze sute de fotografii exclusive, care au făcut ulterior înconjurul lumii.

Prima fotografie care l-a scos pe clujean din anonimat a fost făcută în 2003 şi îl surprindea pe regele muzicii pop Michael Jackson, aşa cum nici un alt fotograf nu reuşise la acel moment.

S-a întâmplat în prima săptămână când a fost angajat ca paparazzo la o agenţie de fotografie.

„Michael trebuia să iasă dintr-un studio. Erau o groază de fotografi şi ziarişti şi aveam la dispoziţie o fracţiune de secundă. Eu am fost singurul care l-a prins din plin. S-ar putea să fii fost noroc", îşi aminteşte Matei Horvath-Bugnariu.

Au urmat apoi zeci de fotografii în exclusivitate, odată cu acestea devenind şi inamicul multor staruri de la Hollywood.

Una dintre acestea este Jennifer Aniston, fost iubită a lui Brad Pitt, care a fost surprinsă de Matei, sărutându-se cu Vince Vaughn, pe platourile de filmare ale producţiei „The break-up", la o săptămână după ce declarase că între ei există o simplă prietenie.

„A fost şi poza pe care am vândut-o cel mai scump, dar a fost extrem de greu de realizat la circa jumătate de kilometru. A declarat în articole că a avut coşmaruri după pozele alea, pentru că s-a dovedit că minţea", spune Matei.

Printre „inamicii VIP" ai lui Matei se numără şi Cameron Diaz, pe care a trebuit s-o fotografieze purtând un inel de logodnă pe mână, iar aceasta s-a supărat vizibil, a dat cu poşeta după el, însă fără să-l nimerească.

Despre preţul fotografiilor sale, s-a mulţumit să spună atât: „de la câţiva cenţi, la câteva mii de dolari".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net