Un scandal atât de mare de la nişte sâni atât de mici

Ultima actualizare:

    Imaginile, interzise  la nivel mondial
Imaginile, interzise la nivel mondial

Click! vă prezintă punct cu punct etapele unui scandal care a cutremurat Casa Regală a Marii Britanii.

Vineri 14 septembrie. Revista franceză „Closer" anunţă printr-un comunicat publicitar că va publica în premieră mondială primele cadre cu prinţesa Marii Britanii făcând plajă topless. La orele după-amiezii primele capturi apar pe internet. Presa britanică reacţionează prompt, taxând lipsa de discreţie şi tact a omologilor din Hexagon. Avocaţii Casei Regale, depun o plângere oficială la Tribunalul din Paris cerând blocarea difuzării fotografiilor compromiţătoare.

Îl masează pe spate pe William...

simeon stalpnicul png

Sâmbătă 15 septembrie. Revista apare pe piaţă. Prinţul William şi soţia sa fac primele declaraţii publice. Ei punctează că vor să împiedice retipărirea acelui număr al revistei, interzicerea prin ordin judecătoresc a cesiunii sau vânzării clişeelor fotografice altor publicaţii, dar şi publicarea lor pe Internet.

Duminică 16 septembrie. Revista italiană "Chi" anunţă că dispune de aproximativ 200 de cadre cu prinţesa topless provenind de la aceeaşi sursă. 50 de fotografii sunt publicate în numărul de săptămâna aceasta. Atât "Closer" cât şi revista "Chi", fac parte din acelaşi grup de presă Mondadori.

Îşi  pune o secundă sutienul,apoi îl dă jos...

simeon stalpnicul png

Luni 17 septembrie. Revista Chi apare pe piaţă cu prinţesa goală pe prima pagină. Aviocaţii Casei Regale fac demersuri juridice să oprească o eventuală republicare. Tribunalul francez dispune interzicerea publicării ulterioare a fotografiilor deţinute de "Closer". Conducerea cotidianului Irish Daily Star anunţă concedierea «cu efecte imediate» a editorului-şef al ziarului, pentru că a publicat fotografiile topless.

...îşi  aşază bikinii

simeon stalpnicul png

Marţi 18 septembrie. Sesizat în regim de urgenţă de prinţul William şi soţia sa, Tribunalul din Nanterre a interzis grupului de presă Mondadori «să cedeze sau să difuzeze prin orice mijloc, pe orice suport, oricui şi în orice modalitate, în special pe tablete numerice» fotografiile care o prezintă pe prinţesa Catherine făcând plajă topless în timpul unei vacanţe în regiunea Provence.

Miercuri 19 septembrie. Revista daneză "Se og Hoer" publică 36 de fotografii cu prinţesa topless. Acuzaţiile împotriva fotografei Valerie Suau devin penale, femeia fiind dată în urmărire generală.

Joi 20 septembrie. Revista britanică „Star" publică pe prima pagină vestea surprinzătoare: Kate este însărcinată. Şi nu doar atât: poartă în pântec gemeni.

De aici au fost făcute fotografiile

Fotografa franceză Valerie Suau a realizat fotografiile scandaloase de la aproape un kilometru distanţă de castelul de secol XIX, din Autet, Provence. Ea a folosit un obiectiv extrem de puternic. A fost acuzată de violarea intimităţii, chiar dacă se afla pe domeniu public în momentul în care a realizat pozele.

Kate a devenit prinţesă în 2011

Kate Middleton s-a născut la 9 ianuarie 1982, în sătucul britanic Newbury, Berkshire. Este cel mai în vârstă copil al familiei Middleton, considerată una dintre cele mai bogate din Anglia cu o avere estimată la peste 45 de milioane de euro.

Viaţa ei avea să capete o altă turnură după ce a ales să facă facultatea în Scoţia, la Universitatea Sf. Andrews. În 2011 îl cunoaşte pe Prinţul William. Devin cei mai buni prieteni şi se îndrăgostesc nebuneşte unul de celălalt abia după câţiva ani. La 16 noiembrie 2010, se logodesc şi la 29 aprilie 2011 îşi jură credinţă veşnică în cadrul unei ceremonii impresionante. Devine ducesă de Cambridge.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net