Un şofer de Hummer din Germania a omorât un poliţist maghiar la graniţa cu România - FOTO

image
Incident grav în localitatea Apatfalva de lângă graniţă (Foto:delmagyar.hu)

După primele informaţii, convoiul de patru maşini de teren Hummer, conduse de cetăţeni germani, a trecut frontiera româno-maghiară pe la Nădlac.

La scurtă vreme de la intrarea pe teritoriul Ungariei, cele patru maşini au fost surprinse de un echipaj radar depăşind cu mult viteza legală şi nici nu au oprit la semnalele poliţiştilor. Aceştia au cerut ajutor de la colegii lor, astfel că în urmărirea Hummerelor au plecat doi poliţişti pe motoare.

simeon stalpnicul png

La nici zece kilometri de graniţă, în localitatea Apatfalva, în drum spre Mako, poliţiştii au reuşit să oprească unul din Hummere. Conform unui martor, citat de siteul www.delmagyar.hu, şoferul s-a răzgândit însă, a apăsat nervos pe acceleraţie şi a trecut peste unul din poliţiştii aflaţi pe motor.

Un alt martor povesteşte că şoferul a ieşit din maşină cu un obiect ascuţit şi a năvălit peste celălalt poliţist, care a fost nevoit să folosească arma din dotare trăgând patru gloanţe asupra germanului.

Din nefericire, poliţistul lovit, care a fost transportat cu elicopterul la spital, a murit la scurtă vreme. Şoferul german se află internat într-un spital din Szeged, în stare gravă.

Cercetările poliţiştilor maghiari se află în plină desfăşurare, singurele comunicate oficiale fiind cele legate de confirmarea morţii colegului lor, care avea doar 34 de ani.

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub armin nicoară png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
FotoJet (2) jpg
mae news.ro
Louise Fletcher profimedia 0531774974 jpg
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg