Una dintre candidatele Next Top Model are brevet de invenţie


    Next Top Model by Cătălin Botezatu
Next Top Model by Cătălin Botezatu

 Începând de joia aceasta, 16 tinere cu dimensiuni şi aptitudini de model vor intra într-o competiţie dură pentru a deveni următorul top model al României. Un premiu tentant le aşteaptã la capãtul drumului - un contract în valoare de 70 000 de euro, înmânat câştigătoarei de agenţia MRA Models. Selectate din peste 20.000 de candidate, noile concurente "Next Top Model" vor porni în aventura vieţii lor, însă drumul spre celebritate va fi presărat cu numeroase teste şi provocări.

Dacă la casting, multe dintre concurente au încercat să-l impresioneze pe Cătălin Botezatu cu veleităţile lor artistice, o frumoasă domnişoară din Chişinău a avut un alt as în mânecă.

Pe lângă aspectul fizic plăcut, tânăra i-a dat pe spate pe juraţi apelând la cunoştinţele ei de fizică. Studiind la un liceu de renume din Chişinău, alături de alţi olimpici, tânăra i-a povestit lui Botezatu că ea este "dotată la fizică". Nici prin gând nu le trecea juraţilor că în faţa lor stătea şi o micuţă inventatoare. Domnişoara le-a mai mărturisit şi că are invenţii, brevet şi patent. Veronica, elevă în clasa a XII a, a inventat o metodă nouă, ecologică, de preparare a blocului de construcţii din lut şi granule de polipropilenă!

Odată lămurită partea intelectuală, juraţii au trecut foarte strict şi la măsurile concurentei, Liviu Ionescu sugerându-i foarte clar că ar trebui să mai slăbească. Reacţia domnişoarei i-a luat şi de această dată prin surprindere, ea mărturisindu-le că pentru acest aspect trebuie să discute cu mama ei. Zis şi făcut. Alături de Veronica a urcat pe scenă şi mama, destul de reticentă la problema celor două kilograme în minus.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
carina veghiu jpg
atac armat jpg
image
image
image
image
image
image
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg