Una dintre locuinţele lui Viorel Lis, salon de masaj erotic! Casa a fost percheziţionată de poliţie

UPDATE Casa era inchiriată unei familii, care ar fi desfasurat aici activitati de proxenetism pana acum cateva saptamani, cand s-a mutat la alta adresă. Marţi, poliţiştii au făcut doar verifică în locuinţa de pe strada Tunari. Contactat telefonic, Viorel Lis a confirmat pentru stirileprotv.ro ca acest imobil a fost inchiriat si ca a avut probleme cu acesti chirias, care nu i-ar fi platit ultimele chirii.

Conform Antena Stars, locuinţa este pe numele fostului primar, dar Viorel şi Oana au închiritat-o unei alte persoane, a cărei identitate nu a fost dezvăluită.

Un fotograf aflat la faţa locului a confirmat, la  emisiunea Star Matinal, faptul că soţii Lis au venit imediat la faţa locului, însă "Viorel a stat în maşină, doar Oana a intrat. E închiriată altcuiva".

Reporterii emisiunii au încercat să îi contacteze pe fostul edil şi pe soţia sa, pentru a afla mai multe detalii, dar Răzvan Botezatu a dezvăluit că cei doi nu au vrut să vorbească.

"Viorel Lis a spus că dă declaraţii doar contra unei sume de bani", a spus prezentatorul.

Conform romaniatv.net, imobilul era închiriatunei societăţi comerciale care are un salon de masaj erotic, folosit drept paravan. Potrivit anchetatorilor, tinerele care lucrau acolo primeau de la clienţi 100 de euro pentru o partidă de sex şi 600 de euro pentru o noapte. Din primele informaţii, se pare că Viorel Lis nu avea cunoştinţă despre activitatea desfăşurată în locuinţă.

business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Putin şi Lukaşenko FOTO EPA-EFE
Anamaria Prodan si fiica ei Sarah Dumitrescu FOTO Facebook
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg