Una dintre locuinţele lui Viorel Lis, salon de masaj erotic! Casa a fost percheziţionată de poliţie

UPDATE Casa era inchiriată unei familii, care ar fi desfasurat aici activitati de proxenetism pana acum cateva saptamani, cand s-a mutat la alta adresă. Marţi, poliţiştii au făcut doar verifică în locuinţa de pe strada Tunari. Contactat telefonic, Viorel Lis a confirmat pentru stirileprotv.ro ca acest imobil a fost inchiriat si ca a avut probleme cu acesti chirias, care nu i-ar fi platit ultimele chirii.

Conform Antena Stars, locuinţa este pe numele fostului primar, dar Viorel şi Oana au închiritat-o unei alte persoane, a cărei identitate nu a fost dezvăluită.

Un fotograf aflat la faţa locului a confirmat, la  emisiunea Star Matinal, faptul că soţii Lis au venit imediat la faţa locului, însă "Viorel a stat în maşină, doar Oana a intrat. E închiriată altcuiva".

Reporterii emisiunii au încercat să îi contacteze pe fostul edil şi pe soţia sa, pentru a afla mai multe detalii, dar Răzvan Botezatu a dezvăluit că cei doi nu au vrut să vorbească.

"Viorel Lis a spus că dă declaraţii doar contra unei sume de bani", a spus prezentatorul.

Conform romaniatv.net, imobilul era închiriatunei societăţi comerciale care are un salon de masaj erotic, folosit drept paravan. Potrivit anchetatorilor, tinerele care lucrau acolo primeau de la clienţi 100 de euro pentru o partidă de sex şi 600 de euro pentru o noapte. Din primele informaţii, se pare că Viorel Lis nu avea cunoştinţă despre activitatea desfăşurată în locuinţă.

cub anamaria prodan animat gif
image png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
cub alina sorescu png
FotoJet (4) jpg
federer JPG
Iordanescu
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg
bunicul luizei melencu supravegheat diicot jpeg