Unirea Urziceni: prime de 100.000 de euro pentru un egal

Ultima actualizare:

Întrucât Unirea plăteşte câte 10.000 de euro pentru fiecare punct câştigat, Brandan şi compania şi-au asigurat până acum câte 80.000 de euro de căciulă.

Dacă vor înfăptui miracolul şi vor ajunge între cele mai bune 16 echipe din Europa, performanţă nemaireuşită de nici un alt club din Liga I de la Revoluţie şi până în prezent, atunci elevii lui Dan Petrescu vor încasa cel puţin câte 100.000 de euro de fiecare, plus un bonus substanţial pentru că vor încărca contul patronului Dumitru Bucşaru cu cele 3 milioane de euro cuvenite calificatelor în optimi pe lângă cele 12 intrate deja în visteria Unirii.

Mai citeşte:

Şansă istorică pentru UrziceniSuporterii lui Stuttgart au cerut demisia preşedintelui şi antrenoruluiMeme Stoica: "Nu ne temem de meciul cu Stuttgart"Sandu: "Credeţi că UEFA vrea Unirea în optimi?"Petrescu: "Sunt hotărât să plec din România"Belodedici: "Unirea e echipa momentului!"Dorinel Munteanu: "Urziceni are prima şansă în disputa cu VfB Stuttgart"Dan Petrescu: "Victoria cu Sevilla e cea mai mare din cariera mea" / Reacţii

Jucătorii ialomiţeni au vrut în urmă cu câteva zile să ştie cum vor fi recompensaţi. Ei l-au împuternicit pe căpitanul Galamaz să meargă în faţa conducătorilor pentru a obţine răspunsuri cât mai clare.

"Gala" a discutat cu şefii, dar nu a primit niciun răspuns concret. Surse autorizate susţin că Mihai Stoica nu a ştiut ce să-i spună. I-ar fi confirmat doar că patronul Dumitru Bucşaru va supralicita peste jackpot-ul de 100.000 de euro, dar sumele vor fi discutate abia după întoarcerea din Germania.

De asemenea, Mihai Stoica i-ar fi explicat lui Galamaz că în cazul în care Unirea va rata calificarea în "optimile" Ligii, dar va merge mai departe în Liga Europa, jucătorii nu vor mai primi nimic în plus.

Jackpot-ul garantat ar urma să fie primit în totalitate de elevii lui Dan Petrescu până cel mai târziu la startul returului, iar o parte consistentă din el va fi achitată până înaintea Sărbătorilor de iarnă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net