UPDATE Andrei Cristea după vizita medicală: "Cred că rămân la Dinamo"

Conform gsp.ro, fotbalistul nu doreşte să plece încă în Germania înainte de a primit restanţele financiare de la Dinamo.

La vizita medicală a lui Dinamo a fost prezent şi Florin Bratu, care şi-a reziliat contractul cu Dinamo, El ar putea reveni la echipă în cazul în care Andrei Cristea va pleca.

Atacantul dinamovist Andrei Cristea a declarat că este sceptic în ceea ce priveşte realizarea transferului său la gruparea din liga a doua germană, Karlsruhe SC. "Eu sunt la Dinamo deocamdată, am făcut vizita medicală cu Dinamo. Nu ştiu ce se întâmplă cu transferul, eu sunt în programul echipei şi mă gândesc la această echipă. Sub nicio formă nu ar fi o dezamăgire, dacă nu s-ar realiza. Sunt nişte discuţii dar cu mine nu s-a vorbit foarte mult. Nu vreau să-mi fac foarte multe speranţe. Eu sunt la Dinamo, mai am mulţi ani contract aici şi aş vrea să continui. Nu aş putea fi foarte afectat pentru că eu nu am avut multe dicuţii în acest sens. Colegii m-au felicitat de aseară, dar nu avea rost pentru că sunt la Dinamo şi cred că voi rămâne la Dinamo", a spus Andrei Cristea.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg