UPDATE Covei i-a dat în gât pe falsificatorii reţinuţi astăzi

Ultima actualizare:

    Opt persoane au fost reţinute
Opt persoane au fost reţinute

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au început, marţi-dimineaţă, descinderi la domiciliul unor membrii ai unei importante reţele de falsificatori de carduri. Hoţii acţionau, cu predilecţie, în Italia şi în Germania.

UPDATE Beizadeaua Covei şi-a dat în gât complicii pentru a scăpa de puşcărie

Potrivit unor surse judiciare, Iustin Covei şi Ion Călin, zis Nixon, liderii unor grupări de falsificatori de carduri arestaţi luna trecută la Craiova, au colaborat benefic cu anchetatorii de la DIICOT, structura centrală. Potrivit aceloraşi surse, Covei jr. ar fi oferit indicii clare cu privire la locurile unde acţionează craiovenii reţinuţi azi dimineaţă de ofiţerii DIICOT. Şapte persoane au fost ridicate din Craiova şi duse la audieri.

Citeşte şi:

Craiova: Unul dintre liderii grupării beizadelei Covei a scăpat de poliţie

Covei şi gaşca lui rămân în arest

Fiul de judecător se jură că nu fură

FOTO Super-maşini de lux pentru Covei şi gaşca lui de infractori

UPDATE S-a dispus începerea urmăririi penale pe numele a 14 persoane, dintre care opt au fost deja ridicate. Dintre acestea, şapte au fost ridicate din Craiova şi una din Bucureşti. Anchetatorii au organizat, în noaptea de luni spre marţi, un flagrant, în urma căruia au descoperit  aparatură de citit carduri ce urma să fie dusă în străinătate.

Au mai fost găsite până în prezent cinci autoturisme de lux, mai multe sume de bani şi  aparatele de falsificare de carduri şi copiere a datelor. Reţeaua a fost monitorizată mai bine de opt luni de către DGIPI. La acţiunea de marţi participă 160 de poliţişti.

UPDATE Peste 20 de descinderi şi percheziţii au avut loc, marţi dimineaţă, la imobile din Craiova, Bucureşti, Ploieşti şi Rovinari, acţiunea, care a fost coordonată de DIICOT, vizând destructurarea unei reţele de crimă organizată specializată în falsificarea de carduri. Conform unor surse judiciare, au avut loc descinderi şi în imobile din Bucureşti, Ploieşti şi Rovinari (Gorj), de unde au fost confiscate până în prezent importante sume de bani şi autoturisme de lux.

La această oră sunt interogaţi membrii reţelei. Până acum au fost arestaţi opt infractori, după mai multe percheziţii efectuate în judeţele Dolt, Olt şi municipiul Bucureşti. Se aşteaptă ca numărul arestaţilor să crească în cursul zilei de marţi, după ce vor fi încheiate toate percheziţiile şi interogatoriile.

În judeţul Călăraşi se încearcă destructurarea uneia dintre cele mai mari reţele din ţară care este bănuită de a fi dat spargeri în mai multe case de amanet. Procurorii DIICOT au declarat că infractorii operau noaptea, atunci când pătrundeau ilegal în casele de amanet. La această oră anchetatorii au început interogatoriile, urmând să se decidă ce se va întâmpla, mai departe, cu cei reţinuţi de poliţie.

Vom reveni cu amănunte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image
actualitate.net
image
actualitate.net