UPDATE Explozie la un liceu din Ploieşti: cinci elevi răniţi!

Ora 9.25 Primele informaţii furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova arată că soba, construită din plăci de teracotă şi care funcţionează cu gaz, a explodat după ce în interiorul acesteia s-a produs o acumulare de gaze ca urmare a faptului că unii elevi s-au jucat deschizând şi închizând robinetul de gaz, relatează adevarul.ro.

În urma deflagraţiei, care nu a fost urmată de incendiu, cinci elevi de clasa a X-a au fost răniţi. Doi dintre ei au fost preluaţi de ambulanţe SMURD, iar ceilalţi trei de Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Toate cele cinci victime au fost duse la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Pediatrie din Ploieşti, unde la ora transmiterii acestei ştiri sunt investigaţi medical. Primele informaţii oferite de cadrele medicale arată că starea celor cinci adolescenţi nu este gravă.

Conform şefului Inspectoratului Şcolar Prahova, Gheorghe Borovină, clădirea în care s-a produs explozia aparţine Liceului Auto din Ploieşti, care funcţionează în două imobile diferite, unul dintre ele foarte vechi, unde încălzirea se face exclusiv cu sobe alimentate cu gaz.

În momentul deflagraţiei elevii erau singuri în clasă, aşteptând profesorul pentru a începe ora de curs.

La faţa locului se află poliţişti şi reprezentanţi ai ISU, dar şi reprezentanţi ai Distrigaz, pentru a stabili cauza deflagraţiei

Ora 9.15 „Din cauza unor copii care se jucau cu focul, o sobă de teracotă a explodat într-o sală de clasă. Cinci elevi au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti", ne-a declarat Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al Inspectoratulu pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. 

Vom reveni cu amănunte.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg