UPDATE. Revenire miraculoasă a lui Dan Bittman: «În opt ore, vorbeam deja normal» Iată ce spune medicul care-l tratează


    Solistul a rămas cu o cicatrice  imensă în urma operaţiei pe carotidă
Solistul a rămas cu o cicatrice imensă în urma operaţiei pe carotidă

După ce a investit mii de euro pentru a se opera şi pentru a se trata în urma afecţiunii pe care o are la corzile vocale, Dan Bittman este aproape gata să se urce din nou pe scenă.

UPDATE.  „Pacientul ia aceste pastile de câteva ori pe zi. Atunci când le ia, poate să cânte foarte bine. Poate susţine şi un concert de două ore. După 6 - 8 luni, vom vedea dacă nervul s-a refăcut complet şi dacă poate opri tratamentul. Dacă nu se va reface, va trebui să ia pastilele toată viaţa", ne-a declarat prof. acad. Constantin Popa, neurolog la Institutul de Boli Cerebrovasculare, medicul care îl tratează pe artist (foto dreapta).

Vindecarea artistului este de-a dreptul miraculoasă, după cum a povestit chiar Dan Bittman într-un interviu la Europa FM.

Faimosul cântăreţ a explicat că a urmat un tratament care i-a fost recomandat de un medic din România şi că efectele benefice nu s-au lăsat aşteptate.

“Si-a revenit vocea miraculos, multi dintre medici mi-au spus ca e un timp de 6 luni in care imi va reveni vocea, insa nimic… Dar Edi Petrosel m-a dus la un profesor, mi-a facut o radiografie, m-a testat si mi-a zis sa incercam cu un medicament care costa 16 lei care ar putea face legatura intre coarda vocala si nerv. In 8 ore vorbeam deja normal”, a povestit artistul.

Bittman a recunoscut că la un moment dat, dezamăgit de rezultatele încercărilor de a se vindeca, a fost la un pas să se lase de muzică. “Am vrut sa termin cu muzica, nu aveam de ales, nici la Joe Cocker nu puteam canta. Am fost acum 3 saptamani.  In cursul operatiei a stat nervul foarte mult sub anestezie si intins, cred ca din cauza asta eram ragusit cand am iesit din operatie. Medicii stiau ca ma ocup cu muzica si mi-au spus ca la noi nu se intampla nimic, voi avea voce in continuare si uite ca s-a intamplat. Ei stiau ca unul din efecte este si pierderea vocii pentru o perioada”, a mai spus el. “Le-am spus colegilor de la Holograf ca ar trebui sa gasim pe cineva care sa cante in locul meu. Acum 4 saptamani le-am zis serios pentru ca am vazut ca nu si nu. Le-am zis sa gaseasca pe cineva sanatos si sa mearga inainte. Nu aveam variante decat sa stam luni de zile sa asteptam” a conchis Bittman.

Medicamentul costă 14 lei

Medicamentul „minune” se numeşte „Miostin” şi este indicat în: miastenie şi în tulburări vasculare periferice. Potrivit prospectului, efectul cel mai important al medicamentului este mărirea tonusului musculaturii netede. Reacţiile adverse sunt: crampe abdominale, spasme ale musculaturii striate, hipersalivaţie. Medicamentul se găseşte şi sub formă de comprimate la preţul de 14 lei, şi fiole la 5,50 lei/cutia.

horoscop jpg
cub andrele png
Buzau 1 jpg
cub lensa animat gif
parlamentul european profimedia  jpg
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
vouchere pentru energie electrica jpg
image
image
image
image
image
image
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif