UPDATE: Ultimele detalii despre starea de sănătate a colegului nostru, Gheorghe Chelu. Ce spune familia

Ultima actualizare:

UPDATE: Astăzi, 6 august, familia colegului nostru ne-a oferit noi detalii cu privire la starea sa de sănătate. Veștile sunt îmbucurătoare, având în vedere că s-au observat mici modificări pozitive de la o zi la cealaltă. 

„Inclusiv medicul de gardă de astăzi mi-a spus că se văd mici modificări în evoluție - spre bine - dar trebuie urmărit cu mare atenție că organismul lui este foarte fragil. Dacă situația se îmbunătățește, în zilele următoare, (se văd mici îmbunătățiri de la o zi la alta) urmează evaluarea neurologică. Trezirea se va face lent (reduc doza de sedare), astfel încât sa nu intervină sevrajul și nici complicații la trezire (agitație că nu știe unde este și ce s-a întâmplat cu el), în plus să nu se sperie și să ne trezim, din nou, cu o criză de astm. Medicii fac toate eforturile să fie cât mai bine și să primească îngrijirea și tratamentul necesar”

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Vestea că Gheorghe Chelu, jurnalist Click!, dar și prieten al vedetelor, se află în comă indusă la Spitalul Floreasca din Capitală, a întristat o lume întreagă.

Din nefericire, Gheorghe Chelu, colegul nostru, se află în continuare în stare gravă. Familia lui ne-a oferit câteva detalii cu privire la starea sa de sănătate:

„Starea lui este la fel de gravă, sunt vești bunicele și nu prea. Vor sa îl scoată din comă indusă și să încerce să îi facă o evaluare neurologică. Urmează să se hotărască în zilele următoare când îl scot din sedare și, în funcție de cum o să poată respira singur, mai văd ce au de făcut pe parte neurologică, în funcție de cât de afectat e”, au declarat membri ai familiei lui Gelu Chelu.

Prietenii și vedetele din showbiz-ul românesc, alături de Gelu Chelu

Gheorghe Chelu, îndrăgit de vedetele din România
Gheorghe Chelu, îndrăgit de vedetele din România

La auzul veștii că al nostru coleg trece printr-o grea încercare, pe contul său personal de Facebook au curs sute de mesaje, atât din partea cunoscuților, cât și a vedetelor. Toți se roagă ca Gelu să se însănătoșească cât mai repede cu putință. Chiar și Dan Negru, aflat în această perioadă în vacanță în Grecia, s-a interesat de starea de sănătate a colegului nostru.

„Doamne ajută! Gelu Gheorghe Chelu Să te faci bine! Te iubim mult!!!!”, a scris artista Claudia Pavel.

„Gelu Gheorghe Chelu, sa îți dea Dumnezeu multă putere să treci peste momentul acesta din viața ta”, a fost mesajul lăsat de către jurnalista Claudia Ionescu.

„Doamne ajută!!! Însănătoșire grabnică”, a transmis actrița Paula Chirilă.

„Doamne ajută să își revină!!! Te iubim, Gelu! Suntem cu gândul la tine și ne rugam!! Ești puternic! O să reușești!”, a scris Andra Gogan.

Și David Dobrincu, câștigător al show-ului „Românii au talent” a transmis un gând bun către jurnalistul Click!

„Domnu’ Gelu Gheorghe Chelu, de-abia aștept să mergem împreună la un film bun, să mâncăm o prăjitură și să vă povestesc despre aventurile trăite în Grecia. Fiți curajos și puternic și să treceți cu bine peste această grea încercare. Avem multe lucruri minunate de făcut împreună! Mi-ați promis că mergem împreună la Disney și știu că sunteți un om care știe să-și țină cuvântul”, a fost mesajul puștiului ce a impresionat o lume întreagă în show-ul de talente.

Gheorghe Chelu s-a internat miercuri dimineața la Spitalul Floreasca din Capitală, pentru o intervenție chirurgicală banală ce trebuia sa aibă loc a doua zi, joi, dar în cursul serii, din păcate, a suferit un stop cardiorespirator.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net