UPS! Adina Buzatu, sărutată cu foc de Aurelian Temişan - FOTO


    Adina Buzatu şi Aurelian Temişan
Adina Buzatu şi Aurelian Temişan

Stilista Adina Buzatu a acceptat cu bucurie invitaţia de a se alătura unui proiect teatral inedit, din ipostaza, cu totul noua pentru ea, de creator de costume pentru piesa Boeing Boeing, de Marc Camoletti.

Una dintre cele mai produse comedii frantuzesti de situatie din lume, care se joaca in Europa, SUA (unde a castigat si doua premii Tony, echivalentul premiilor Oscar in teatru) si Asia este pusa in scena in Romania de fundatia Levantis.

Distributia cuprinde nume sonore ale scenei romanesti, printre care şi Aurelian Temisan, care a sărutat-o cu voc pe obraz, Bogdan Stanoevici, Monica Davidescu, Tania Popa, Alexandra Velniciuc, Anca Sigartau, Maria Buza, Lucian Ghimisi si Marius Gilea, iar regia este semnata Serban Puiu, pe o traducere realizata de Irina Margareta Nistor.

Pasiunea pentru teatru, dar si prietenia care o leaga de mare parte dintre actori a determinat-o pe Adina Buzatu sa se implice in realizarea acestui spectacol, bifand o premiera absoluta in cariera ei. "Este primul proiect de acest gen pe care il accept. In asemenea situatii ma ghidez dupa intuitie, iar faptul ca i-am placut mult pe cei de la Levantis si pe actori a contat enorm. Multi dintre cei aflati pe afisul piesei imi sunt prieteni. Nu va puteti imagina cat de mult am ras la repetitii. Sper sa va convingeti de acest lucru venind la spectacole", a declarat Adina Buzatu.

Adina Buzatu a reinterpretat in viziune personala costumele clasice din piesa, pe care le-a adaptat timpurilor noastre, pastrandu-le insa farmecul retro. "Nu vreau sa spun prea mult, ca sa nu stric surpriza, insa pot preciza ca, daca pana acum ati vazut multi barbati imbracati de mine, de aceasta data veti vedea si femei. Pentru costumele personajelor feminine m-am sfatuit cu bunul meu prieten, stilistul Razvan Sanda, care are o bogata experienta in domeniu. Costumele sunt confortabile, dar spectaculoase prin detaliu si concept", a spus Adina Buzatu, primita cu bratele deschise in echipa Boeing Boeing.

simeon stalpnicul png

"Ma bucur ca Adina Buzatu ne este alaturi in acest proiect. E un mare castig. Talentul si firea ei creativa sunt exact lucrurile de care aveam nevoie", a spus Maria Buza. Incantate de costumele concepute de Adina s-au aratat si actritele Monica Davidescu, Tania Popa si Alexandra Velniciuc, care joaca rolurile a trei stewardese.

In privinta costumelor masculine, misiunea Adinei a fost mai simpla, data fiind experienta pe care o are in aceasta zona a stilului. Cel care a tinut sa confirme ca implicarea stilistei a fost de bun augur in ecuatia realizarii spectacolului a fost Aurelian Temisan. "Adina Buzatu este omul potrivit pentru aceasta piesa. Eu stiu asta foarte bine si ma bucur ca si colegii mei au descoperit acest lucru. Noi ne cunoastem si colaboram de mult timp. Este de ajuns sa-I spun ce cant si in ce conjunctura, si stie exact ce trebuie sa port", a precizat Aurelian Temisan in conferinta de presa prilejuita de lansarea piesei Boeing Boeing.

Premiera spectacolului Boeing Boeing va avea loc, sambata, 29 septembrie, la ora 19.00, la sala Epika din Grand Cinema Digiplex, dein cadrul Baneasa Shopping City Bucuresti.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg