V-o mai amintiți pe Carmen Rădulescu? Ce bine arată cântăreața!

Ultima actualizare:

    Carmen radulescu
Carmen radulescu

Carmen Rădulescu a fost azi invitata lui Teo Trandafir la Kanal D. În ultimii ani, cântăreața a apărut mai puțin pe micul ecran sau în orice caz nu în emisiunile mondene.

Telespectatorii au revăzut-o pe Carmen Rădulescu (50 ani), plină de viață, și mai suplă cu cel puțin 10 kg, față de cum o știau. Carmen Rădulescu este femeia cu care Şerban Georgescu a avut o relaţie înainte de a o cunoaşte pe Mădălina Manole. Așa se face că înainte de 1989, Șerban Georgescu a compus și pentru Carmen Rădulescu.

simeon stalpnicul png

Carmen Rădulescu a apărut prima dată pe scenă când avea trei ani. De la 14 ani începe să participe la diferite festivaluri interjudețene de muzică ușoară din țară. În 1979 a participat la cunoscutul concurs TV "Steaua fără nume". Deși a intrat în cea de-a treia etapă a concursului acesta s-a întrerupt. În 1983 obține Premiul II la secțiunea "Interpretare" a Festivalului de muzică ușoară "Mamaia 1983" (26-30 august 1983).

simeon stalpnicul png

În anul 1984 începe colaborarea cu compozitorul Șerban Georgescu. Prima colaborare a celor doi a fost la piesa "Speranță dă-mi speranță", pe versurile poetului Dan Verona. În același an câștigă Premiul I la Festivalul "Steaua litoralului" din Constanța și devine angajată a Teatrului "Fantasio" din același oraș. Va activa la Teatrul "Fantasio" timp de un an de zile. Participă la concursul de muzică ușoară "Melodii'84" cu piesa "Hai iubește" (Ion Cristinoiu/Eugen Rotaru). Tot în 1984 efectuează un turneu în Bulgaria. Participă la secțiunea "Creație" a Festivalului de muzică ușoară "Mamaia'84" cu piesa "Senin" (Edmond Deda/Aurel Storin).

Un an mai târziu 1985 obține Premiul Tinereții la populara emisiune-concurs "Șlagăre în devenire" cu piesa "Același vis" (Șerban Georgescu). Tot în acest an piesa "Muzica te cheamă" (Șerban Georgescu/Dan Verona) obține Mențiune la Concursul de muzică de dans de la Costinești. Participă la secțiunea "Creație" a Festivalului de muzică ușoară "Mamaia'85" cu piesa "Drumul spre noi" (Șerban Georgescu/Dan Verona). La concursul de muzică ușoară "Melodii'85" participă cu piesele "Muzica te cheamă" - Premiul Tinereții", "O floare de astă vară" și "Același vis" (toate pe muzica lui Șerban Gerogescu și pe versurile lui Dan Verona).În 1986 îî apare primul disc single la Electrecord - "Același vis".La concursul de muzică ușoară "Melodii'86", piesa "Nu știu" (Șerban Georgescu/George Țărnea) este distinsă cu titlul de Laureată. În cadrul concursului, Carmen Rădulescu cântă alături de alte vedete ale muzicii ușoare românești, piesa "Deschideți poarta soarelui" (Anton Șuteu).În 1987 îi apare la Electrecord albumul "Muzica te cheamă". Tot în 1987 efectuează un turneu de două luni în Danemarca cu formația "Electric-cord". Urmează o nouă participare la concursul de muzică ușoară ușoară "Melodii'87" cu piesa "O clipă doar" (Șerban Georgescu/George Țărnea).În anul 1988 se căsătorește cu Sorin Oprea, fiului dirijorului Paraschiv Oprea. Pe 22 ianuarie 1989 Carmen Rădulescu dă naștere baiatului ei, Sorin și se retrage câțiva ani din muzică pentru a se dedica familei.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net