V-o mai amintiți pe Carmen Rădulescu? Ce bine arată cântăreața!

image
Carmen radulescu

Carmen Rădulescu a fost azi invitata lui Teo Trandafir la Kanal D. În ultimii ani, cântăreața a apărut mai puțin pe micul ecran sau în orice caz nu în emisiunile mondene.

Telespectatorii au revăzut-o pe Carmen Rădulescu (50 ani), plină de viață, și mai suplă cu cel puțin 10 kg, față de cum o știau. Carmen Rădulescu este femeia cu care Şerban Georgescu a avut o relaţie înainte de a o cunoaşte pe Mădălina Manole. Așa se face că înainte de 1989, Șerban Georgescu a compus și pentru Carmen Rădulescu.

simeon stalpnicul png

Carmen Rădulescu a apărut prima dată pe scenă când avea trei ani. De la 14 ani începe să participe la diferite festivaluri interjudețene de muzică ușoară din țară. În 1979 a participat la cunoscutul concurs TV "Steaua fără nume". Deși a intrat în cea de-a treia etapă a concursului acesta s-a întrerupt. În 1983 obține Premiul II la secțiunea "Interpretare" a Festivalului de muzică ușoară "Mamaia 1983" (26-30 august 1983).

simeon stalpnicul png

În anul 1984 începe colaborarea cu compozitorul Șerban Georgescu. Prima colaborare a celor doi a fost la piesa "Speranță dă-mi speranță", pe versurile poetului Dan Verona. În același an câștigă Premiul I la Festivalul "Steaua litoralului" din Constanța și devine angajată a Teatrului "Fantasio" din același oraș. Va activa la Teatrul "Fantasio" timp de un an de zile. Participă la concursul de muzică ușoară "Melodii'84" cu piesa "Hai iubește" (Ion Cristinoiu/Eugen Rotaru). Tot în 1984 efectuează un turneu în Bulgaria. Participă la secțiunea "Creație" a Festivalului de muzică ușoară "Mamaia'84" cu piesa "Senin" (Edmond Deda/Aurel Storin).

Un an mai târziu 1985 obține Premiul Tinereții la populara emisiune-concurs "Șlagăre în devenire" cu piesa "Același vis" (Șerban Georgescu). Tot în acest an piesa "Muzica te cheamă" (Șerban Georgescu/Dan Verona) obține Mențiune la Concursul de muzică de dans de la Costinești. Participă la secțiunea "Creație" a Festivalului de muzică ușoară "Mamaia'85" cu piesa "Drumul spre noi" (Șerban Georgescu/Dan Verona). La concursul de muzică ușoară "Melodii'85" participă cu piesele "Muzica te cheamă" - Premiul Tinereții", "O floare de astă vară" și "Același vis" (toate pe muzica lui Șerban Gerogescu și pe versurile lui Dan Verona).În 1986 îî apare primul disc single la Electrecord - "Același vis".La concursul de muzică ușoară "Melodii'86", piesa "Nu știu" (Șerban Georgescu/George Țărnea) este distinsă cu titlul de Laureată. În cadrul concursului, Carmen Rădulescu cântă alături de alte vedete ale muzicii ușoare românești, piesa "Deschideți poarta soarelui" (Anton Șuteu).În 1987 îi apare la Electrecord albumul "Muzica te cheamă". Tot în 1987 efectuează un turneu de două luni în Danemarca cu formația "Electric-cord". Urmează o nouă participare la concursul de muzică ușoară ușoară "Melodii'87" cu piesa "O clipă doar" (Șerban Georgescu/George Țărnea).În anul 1988 se căsătorește cu Sorin Oprea, fiului dirijorului Paraschiv Oprea. Pe 22 ianuarie 1989 Carmen Rădulescu dă naștere baiatului ei, Sorin și se retrage câțiva ani din muzică pentru a se dedica familei.

simeon stalpnicul png

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
cub florin zamfirescu png
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Șefa de promoție de la Silvicultură, Alexandra Staicu, muncește în Germania FOTO forestmania.ro
Camera Deputatilor vot FOTO Inquam Photos
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg