«Vă dau 50.000 € da că îi mai bateţi o dată! »

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Borcea: "Nu m-am uitat la penalty-uri"

Borcea: "Fanii dinamovişti m-au surprins neplăcut"

Soţia lui Cristi Borcea: «Nu aş divorţa nici dacă m-ar înşela»

Vizita fulger a acţionarului dinamovist la vestiare, imediat după victoria din Cupa României contra oltenilor (4-2 după penalty), a avut şi un alt scop pe lângă acela de a-i felicita pe elevii lui Andone.

Borcea i-a anunţat că duminică seara pot fi cu buzunarele pline, măsura luată de şeful din „Ştefan cel Mare" având un dublu impact: în primul rând, satistfacţia că a eliminat o rivală din Cupă şi roş-albii au şanse mai mari de a ajunge în Europa şi acum dorinţa de a lua toate punctele puse în joc duminică ceea ce ar menţine Dinamo în cursa de urmărire a liderului Oţelul.

În plus, pentru conducătorul dinamovist este şi o lovitură de imagine, un dublu succes contra oltenilor va atrage, cu siguranţă, mai mulţi suporteri lângă echipă.

De aceea, s-a gândit să-i motiveze suplimentar pe jucători, dar există o condiţie: victorie şi în campionat, altfel, fotbaliştii nu vor vedea niciun ban, „prima la pachet" fiind valabilă doar dacă înving din nou Universitatea Craiova.

Spre deosebire de anii trecuţi, şefii nu mai acordă bani după fiecare meci ci doar la cele importante. Până acum, în acest sezon, jucătorii au avut bonusuri doar la partidele cu Rapid, liderul Oţelul, Steaua şi CFR.

Sumele promise erau de ordinul miilor de euro pentru un titular dar banii nu au intrat deocamdată în conturi chiar dacă din cele patru meciuri importante, „câinii" au câştigat două, cu Rapid şi Steaua.

Vor să-l scape şi pe Liviu Ganea

Dinamoviştii se vor prezenta astăzi în faţa Comisiei de Disciplină a FRF pentru a susţine nevinovăţia lui Liviu Ganea.

"A fost un fault de joc, am pus mâna pe pieptul pe Bărboianu, dar nu l-am împins. Iniţial, arbitrul mi-a dat cartonaş galben, dar arbitrul de rezervă a spus să-mi dea roşu pe răspunderea lui", a spus Liviu Ganea.

Miza este perioada cât va fi suspendat Ganea. Dacă i se ia în considerare că a fost eliminat pentru lovire i se vor da cel puţin două etape de suspendare. Dacă se va dovedi că a fost o eroare de arbitraj, va putea scăpa cu o singur joc, ca şi în cazul coechipierului Andrei Cristea, la meciul cu Oţelul.

10.000 de euro pentru trofeu

Borcea a discutat de la început cu fotbaliştii şi i-a anunţat că meciurile din competiţia KO nu sunt plătite în plus. Acţionarul le-a comunicat fotbaliştilor că vor fi răsplătiţi doar dacă câştigă trofeul, suma fiind de 10.000 de euro pentru fiecare om din lotul lui Andone.

Doar, acum, în cazul „dublei" cu Universitatea se face o excepţie, dar motivaţia este tot lupta din campionat.

Vezi şi:

Borcea îşi înşală soţia cu Daniela Crudu?!

Gigi Becali şi Cristi Borcea vor să destrame Oţelul Galaţi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net