Vă mai amintiţi de Valentin Dinu de la «Românii au talent»? Vezi ce face şi cum arată acum

Ultima actualizare:

    Valentin Dinu la concursul de la Pro TV
Valentin Dinu la concursul de la Pro TV

A participat la prima ediţie a emisiunii „Românii au talent" de la Pro TV şi a fost pe podium, însă nu a câştigat.

Acum Valentin Dinu revine alături de Anya şi lanseaza un nou single, "Intr-o zi". Piesa este compusa la PATRUPA Music, de Cornel Ilie si Gabriel Maga. Mai mult decat atat, solistul trupei Vunk a scris si textul noului single.

Valentin Dinu a lansat o nouă piesă
Valentin Dinu a lansat o nouă piesă

"Desi mesajul piesei este cel al unei povesti de dragoste, 'imbracat' in sensibilitate si durere, ambele fiind rezultatul despartirii, totusi aceasta are un mesaj puternic, pozitiv spun eu, de a lupta si de a crede ca acolo unde exista durere, intr-o zi cu, rabdare, va exista vindecare", a explicat Anya.

Anya
Anya

Cei doi artisti au fost foarte incantati de aceasta noua colaborare: "Pe Valentin Dinu il cunosc asa cum il stie toata Romania, pentru vocea lui deosebita care s-a facut auzita la ‘Romanii au talent'. Ne-am cunoscut la studioul de inregistrari si ne-am inteles foarte bine, si, in plus, vocile noastre s-au potrivit de minune pe piesa ‘Intr-o zi'", a spus Anya. "Anya este o artista foarte talentata, ma bucur ca am ajuns sa colaboram", a adaugat si Valentin Dinu.

"‘Intr-o zi' va ajunge acolo unde-i este locul, la radio, in masinile oamenilor, in casele lor si, mai mult decat atat, in inimile lor. In viitorul apropiat speram sa filmam si un videoclip", au incheiat cei doi cantareti.

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net