Vă vine să credeţi că sunt gemeni?

Atunci când îi întâlneşti pentru prima dată pe cei doi fraţi gemeni, gândul te duce la Arnold Schwarzenegger şi Danny deVito, în celebrul film "Gemenii", din 1988.

Marian este un uriaş de 1,85 metri, care cântăreşte 88 de kilograme, iar Ionuţ este cu 20 de centimetri mai scund şi cântăreşte doar 58 de kilograme.

Ei trăiesc la mii de kilometri distanţă unul de altul, dar se vizitează foarte des. Marian s-a stabilit în Spania, la Zaragoza, iar Ionuţ locuieşte în România, la Bucureşti.

Aproape de fiecare dată când se întâlnesc în Spania, au parte de câte o întâmplare amuzantă legată de faptul că, deşi sunt gemeni, nu seamănă.

Puţină lume îi crede, la prima vedere, că sunt gemeni.

"Nu ne-au crezut nici poliţiştii spanioli, când am cerut o serie de documente pentru fratele meu, care a fost nevoit să se opereze în Spania pentru o afecţiune la ochi. Am fost nevoiţi să mergem de şase ori în două luni la poliţie, pentru identificare", povesteşte amuzat Marian.

"Cel mai adesea, gemenii sunt confundaţi ca persoane, nouă ni se confundau documentele si nu numai cele de identitate. Medicul oculist a cerut să vină şi fratele meu la operaţie, ca să fie sigur că taie pe cine trebuie, din cauza asigurării de sănătate", povesteşte Ionuţ.

"Pentru că era mic, slab şi privea cu un ochi în altă parte, din cauza unei afecţiuni la ochi de care a suferit, poliţiştii spanioli se uitau bănuitori la amândoi şi nu puteau înţelege cum există două rânduri de documente cu date aproape identice, dar cu fotografii complet diferite", adaugă Marian.

Unul vesel, altul serios

"Se spune că între gemeni telepatia funcţionează mult mai puternic decât în mod obişnuit între fraţi. Din punctul ăsta de vedere, nu suntem o excepţie. Dar eu am simţul umorului mai dezvoltat ca Marian şi tocmai acest lucru a făcut ca viaţa mea să fie mai palpitantă", spune Ionuţ.

zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
infidelitate jpeg
cub andrele png
vouchere pentru energie electrica jpg
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub Daniel Onoriu png
Buzau 1 jpg
image
image
image
image
image
image
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif