Vadim: «Am aruncat cu apă ca să scot dracii din executoare»


    Corneliu Vadim Tudor
Corneliu Vadim Tudor

Preşedintele Pardidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, s-a prezentat ieri dimineaţă la Parchetul General pentru a i se prezenta oficial acuzaţiile care i se aduc.

Însoţit de vicepreşedinţii partidului, Marius Marinescu şi Codrin Ştefănescu, dar şi de avocatul Mariana Ştefan, Vadim şi-a făcut apariţia în jurul orei 10.30. După aproape o oră, europarlamentarul a ieşit zâmbind.

"Am cerut să mi se prezinte probele pentru acuzaţiile care mi le aduc.Nu e adevărat că i-am aruncat cascheta poliţistului. Se crease o ambuscadă. Doi poliţişti mă împingeau, m-am dezechilibrat şi trebuia să mă ţin şi eu de ceva. Aşa că m-am agăţat de cascheta lui care a căzut. Iar pe executoare nu am vrut să o stropesc.Intenţia mea a fost să arunc cu apa peste ea, dar a apărut în calea apei. Şi era apă sfinţită, ca să scot dracii din ea", a spus Vadim pe scările Parchetului General, care a ţinut să menţioneze că a depus plângere penală împotriva executorului judecătoresc, dar şi a poliţiştilor care l-au agresat atât pe el, cât şi pe două membre PRM.

Procurorii au început urmărirea penală a liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru ultraj şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti, în dosarul în care procurorii s-au sesizat din oficiu privind evacuarea sediului PRM.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
Oana Roman si Isa jpg
femeie frig casa jpeg
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg