Vama a lansat un nou single! Ascultă aici «Să dansăm» - AUDIO

image
Cel mai recent album se numeşte "2012" şi conţine 14 cântece despre iubire, libertate, speranţă, vise şi schimbare

Trupa Vama a lansat, pe pagina oficială de Facebook, cel mai recent single al său, "Să dansăm", care este inclus pe albumul "2012", apărut în această primăvară.

Cântecul va avea parte de un videoclip creat în proporţie de 90% de către fanii trupei. Aceştia se vor filma în timp ce dansează şi vor uploada clipul pe pagina Vama de pe site-ul de socializare, într-o aplicaţie specială. Imaginile vor fi montate în noul videoclip al trupei. După data de 9 octombrie, toate filmuleţele înregistrate vor fi disponibile în aplicaţie şi vor putea fi votate de către public.

În mijlocul unui oraş nepăsător te opreşti şi începi să dansezi. Dansezi ca un nebun, ca să uiţi pentru câteva momente de tot şi de tine. Trupul tău vorbeşte o altă limbă. Preia controlul asupra minţii care, pentru prima dată după mult timp, se odihneşte fără gânduri, fără presiune. Traficul, oamenii, vibraţia deranjantă a oraşului, toate au dispărut. Nu credeţi că e un scenariu posibil? Nu credeţi că dansul este o formă de eliberare şi de uitare? La toate astea m-am gândit când am făcut versurile piesei «Să dansăm». Am vrut să facem o piesă care să celebreze viaţa. Şi dansul este viaţă. Pentru că de multe ori uităm să trăim. Şi atunci ar trebui să dansăm. Ca să ne amintim. De fiecare dată când întâlnim pe stradă un nebun care dansează sau cântă ar trebui să nu-l privim cu milă. E posibil să trăiască mai intens decât noi. Doamnelor şi domnilor, haideţi să dansăm", spune Tudor Chirilă.

 Noul material discografic al trupei Vama, al doilea de la lansarea trupei în 2006, după destrămarea formaţiei Vama Veche, se numeşte "2012" şi conţine 14 cântece despre iubire, libertate, speranţă, vise şi schimbare.

cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Furie in Rusia FOTO Captura video jpg
paris fashion week profimedia 0726338599 jpg
image
image
image
image
geoparcul arouca portugalia pietre care nasc sursa httparoucageopark (4) jpg
Camilla Parker Bowles Regele Charles si Regina Elisabeta  Foto Gettyimages (2) jpg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
asteroid jpeg
21 Josephine cu Constantin Tanase IMG 6696 jpg jpeg
iphone sursa FOTO Pixabay