«Vamă» şi-a luat ţeapă!

Timp de o săptămână s-a chinuit preşedintele Rapidului pentru a-l convinge pe Copos să plătească restanţele financiare către fotbalişti.

L-a ameninţat şi cu demisia, pentru a-l forţa pe patron să-i răsplătească pe cei care au umilit Victoria Brăneşti cu 7-1, chiar dacă nu-şi încasaseră salariile de 90 de zile! Săptămâna trecută, Herea şi compania au primit restanţele din august, dar şi primele pentru victoria cu CFR Cluj şi egalul de la Craiova.

Mai mult, în această săptămâna, li s-a promis că vor pune mâna şi pe salariul din luna septembrie, bonusul pentru succesul cu Victoria Brăneşti, dar şi cel pentru un eventual triumf la Timişoara, ultimul în valoare de 3.000 de euro.

„Înaintea partidei eram sigur că vom lua toate punctele. Noi am jucat doar 25 de minute, până când am marcat. Apoi, nu ştiu ce s-a întâmplat pentru că eu nu mă pricep. Aştept ca Şumudică şi jucătorii să-mi dea explicaţii!", a spus "Vamă" care, la fel ca după meciul cu Dinamo, a fost în vestiar să-i "urecheze" pe jucători.

La Timişoara, giuleştenii au arătat încă o dată că obţin destul de greu puncte în meciurile din deplasare. În primele zece etape ale Ligii I, rapidiştii au înregistrat doar o victorie afară, la Mediaş, cu Gaz Metan.

«Nu suntem echipa momentului»

„Click!" l-a contactat pe tehnicianul formaţiei de lângă Podul Grant pentru a afla cum de echipa a avut o evoluţie sub aşteptări pe Bega, deşi jucătorii aveau conturile pline.

„Nu poţi să spui că la Timişoara băieţii n-au mai avut «foame» de victorie pentru că li s-au plătit restanţele. Am pierdut nemeritat sâmbătă seară, dar asta e când nu fructifici ocaziile şi le faci cadou adversarilor două goluri. Toţi zic că suntem echipa momentului, dar nu suntem şi nici n-am fost aşa ceva", a spus Marius Şumudică.

cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
cub lia bugnar theo rose png
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Top 20 cele mai bune gadgeturi pe care le poți oferi cadou, sursă foto: Pixabay
idei de cadouri cu un buget de 100 de lei jpg
Structura anului școlar 2023  Cum vor învăța elevii
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg