Vânătorul de îndrăgostiţi

Ultima actualizare:

Olga Câşlaru (15 ani) şi iubitul ei, Ilie Racu (18 ani), ambii elevi la Liceul „Hyperion" din Durleşti, au fost găsiţi morţi, fata cu o împuşcătură în ceafă, iar tânărul cu două gloanţe în trup, unul în cap şi celălalt în abdomen.

Citeşte şi:

Au salvat un căţel care plutea în apă de 3 săptămâni

Lecţie barbară la o şcoală din Germania: un iepure, măcelărit în timpul orei

Fondatorul Wikileaks, singur «în transă» pe muzică house - VIDEO

4.000 de îndrăgostiţi au sărbătorit Valentine's Day cu Direcţia 5

Corpul fetei, dezbrăcată pe jumătate, a fost găsit de criminalişti în maşină. Cel al băiatului era băgat în portbagajul BMW-ului care-i aparţinea lui Ilie. Cei doi erau iubiţi de mai bine de trei luni şi îşi făceau planuri să-şi împartă toată viaţa împreună.

Profesorii de la "Hyperion" spun că elevii erau prieteni de mai mult timp. „Erau nişte copii excelenţi. Ambii învăţau foarte bine", ne-au spus profesorii.

Directoarea şcolii a mers ieri la locul tragediei unde s-a întâlnit cu mama fetei care i-a spus că fiica nu i-a mai răspuns la telefon de două zile. Mama fetei a mai spus că nu s-a întâmplat niciodată ca fiica ei să lipsească de acasă.

Criminaliştii au făcut un portret-robot al criminalului. Surse din rândul anchetatorilor susţin că ar putea fi vorba despre un tânăr psihopat, cu vârsta în jur de 30 de ani.

„Nu putem oferi amănunte despre anchetă. Criminalul ar putea sta chiar la televizor, liniştit, să analizeze versiunile pe care le care le avem noi. Se verifică legătura nu doar cu acest omor, ci şi cu alte cazuri de omor ce au fost comise în ultima perioadă în Republica Moldova", a declarat Andrei Pântea, prim-viceprocuror general al Republicii Moldova.

Crime în serie

O tragedie asemănătoare a avut loc la Nisporeni, acum două săptămâni. Atunci, alţi doi tineri au fost găsiţi împuşcaţi în cap, într-o maşină lângă satul Selişte. Procurorii au declarat atunci că ar fi fost vorba despre o sinucidere. Anterior, la Ialoveni, un alt cuplu a fost găsit împuşcat într-o maşină, pe un câmp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net