Vânzătorul de vaccin antiporcină, patron de sex-shop

Numărul mare de îmbolnăviri de gripă porcină a băgat frica în români, dar le-a şi dat idei şarlatanilor.

Fără să stea prea mult pe gânduri, un tânăr de 29 de ani din Turnu Severin, ajutat se pare şi de alţi prieteni, a pus la cale o afacere ce-i putea umple contul binişor.

A aşteptat să fie scos pe piaţă vaccinul anti-porcină produs de Institutul Cantacuzino pentru a putea să-şi "lanseze" liniştit afacerea pe Internet.

A dat un anunţ de vânzare a 100 de fiole „perfect autentice" şi nu s-a mirat deloc când cererile au început să curgă.

Poliţiştii au găsit asupra lui Sârbu şase fiole

image

image

Printre viitorii clienţi s-au numărat şi reporterii Click!, care, după ce au aflat despre vânzător că este doctor, reprezintă o societate farmaceutică şi are vaccinul chiar de la Institutul Cantacuzino, au bătut palma pentru o tranzacţie.

De comun acord am stabilit să ne întâlnim. Afacerea nu a mai avut loc, pentru că „doctorul" a fost prins de poliţişti, în timp ce vindea câteva fiole unui alt doritor.

Îmbrăcat impecabil şi cu puţină barbă, individul a mers la locul întâlnirii la volanul unui autoturism marca Jaguar.

În momentul în care judiciariştii Serviciului de Investigatii Criminale Sector 3 au intrat pe fir, bărbatul le-a spus că el este doar un simplu curier.

Fiolele “afaceristului”erau mult mai mari decât cele reale

image

image

Anchetatorii au stabilit că afaceristul, pe numele lui real Cristian Sârbu, este din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, şi e patronul unei societăţi care comercializează produse pentru sex shop.

Cele şase fiole pe care le avea asupra lui au fost confiscate şi duse la Institutul Cantacuzino pentru analize. Bărbatul este cercetat în libertate pentru comercializare de medicamente fără drept.

«Cantgrip m-a ţinut treaz toată noaptea»

„Fiola asta îţi poate cauza febră, dureri de cap şi braţe, frisoane, ameţeli sau stări de oboseală. Nu e bine să o faci dacă eşti răcit", mi-a zis dr. Daniela Piţigoi după ce asistenta mi-a administrat serul anti-porcină.

Orice doctor îţi spune şi efectele adverse ale tratamentului, dar, totuşi, toate astea pot fi provocate de un vaccin atât de mic?

Cu întrebarea asta-n gând am plecat spre casă miercuri, după ce m-am imunizat împotriva virusului gripei noi. Efectele adverse s-au făcut simţite imediat.

Ora 12.15. La câteva minute de la administrare, am simţit o durere în braţul stâng, similară cu cea provocată de o lovitură de pumn.

Ora 13.00. Durerea a dispărut miraculos, tot ce mă jena era bucata de leucoplast, singura care amintea de vaccinare.

Seara a început cu dureri în cot, la propriu, şi cu înţepături în tot braţul.

Reporterul Click! nu a avut reacţii adverse majore

Noaptea, în pat, m-am foit de colo-colo, să nu care cumva să adorm pe braţul cu „buba". Orice mişcare îmi provoca durere, aşa că am decis să rămân treaz.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg