Vârciu, ai grijă! Iubita ta vrea în patul lui Adi Mutu - FOTO

13 aprilie 2011
simeon stalpnicul png

A ales până a cules! De ceea ce îi era mai frică nu a scăpat şi a băgat în pat o bombă-sexy, care adoră să fie în prim-plan în showbiz. Click! vă spune totul despre noua iubită a lui Liviu Vârciu, care a pozat sexy la rubrica „Fata de la Pagina 3".

S-a ars cu Adelina, Iguana, DJ Harra şi Pamela de România şi s-a jurat că va căuta să aibă lângă el o fată cuminte, care să nu fie avidă să apară în ziare şi la televizor.

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Vârciu: «Să-ţi ţii gura că-ţi arăt eu ţie!»

Iubita lui Vârciu, călare pe taur în club!

Pamela de România, după episodul Vârciu: «Pot să stau fără sex, folosesc duşul»

Liviu Vârciu are o nouă iubită: „Mă văd căsătorit cu ea!" - FOTO

Ţeapă însă! Liviu Vârciu s-a îndrăgostit-lulea de o mândreţe de fată din Medgidia, atât de sexy, încât ar fi şi păcat să nu ajungă vedetă.

Andreea Bododel (21 de ani) este o prezenţă obişnuită a concursurilor de frumuseţe de la malul mării, ea devenind cunoscută în cluburile din Constanţa, unde lucrează ca animatoare.

Focoasa brunetă, care se laudă cu dimensiuni perfecte, 88-62-90, avea în 2010, un palmares de invidiat, 5 iubiţi, dar şi un vise îndrăzneţ: să ajungă în patul lui Adrian Mutu.

Anul trecut, Andreea a pozat pentru Click! la „Fata de la pagina 3", iar în fişa de înscriere la concurs, actuala iubita a lui Vârciu a menţionat că nu ar rata o aventură de o noapte cu fotbalistul Fiorentinei.

Chiar dacă la vremea aceea avea iubit, Andreea nu s-a ferit să-şi mărturisească fanteziile sexuale. Şi ca să fie şi mai apetisantă, aşa cum le place fotbaliştilor, sexoasa dobrogeancă s-a „tunat", afişând în fotografiile realizate pentru Click! nişte silicoane de toate frumuseţea.

S-au cunoscut la «Miss Hostess»- Liviu Vârciu şi Andreea Bododel s-au cunoscut anul trecut, la evenimentul „Miss Hostess 2010”, el fiind acolo în calitate de jurat, iar ea în calitate de concurentă. Tânăra chiar şi-a părăsit iubitul pentru Liviu, cu care s-a cuplat în urmă cu două luni.

simeon stalpnicul png

Vârciu schimbă femeile ca pe şosete

Martie 2010: a anunţat că divorţează de Adelina, după un an şi jumătate de căsnicie, divorţul s-a pronunţat în mai

 Iunie 2010: Vârciu s-a cuplat cu Diana Iguana şi deşi părea îndrăgostit lulea, relaţia lor s-a terminat după numai două luni

August 2010: Liviu a pus ochii pe Andreea Popescu, dansatoarea Deliei, dar în cele trei săptămîni de relaţie a şi înşelat-o cu o animatoare dintr-un club

Septembrie 2010: Liviu şi Adelina s-au împăcat, au participat împreună la un eveniment monden, dar s-au separat după numai două săptămâni

 Octombrie 2010: Vârciu s-a cuplat cu reporteriţa Gabriela Pavel, pe care a şi prezentat-o părinţilor, dar blonda l-a părăsit după o lună şi jumătate

 Noiembrie 2010: În timpul relaţiei cu Gabriela, Vârciu a bifat şi câteva întâlniri amoroase cu Simona Traşcă, alias Pamela de România

 Decembrie 2010: Liviu a pus ochii pe Dana Neacşu, alias DJ Harra, iar aventura lor de două-trei săptămâni s-a lăsat cu o sarcină extrauterină, după cum a spus bruneta.

Intră în Mediacenter pentru a vedea mai multe fotografii

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
kate middleton si printul william foto profimedia 11 jpeg
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png