Vârciu: «Mă însor iar cu Adelina. M-am nenorocit!»

simeon stalpnicul png

Liviu şi Adelina şi-au călcat ieri pe mândrie şi au recunoscut că încă se iubesc la nebunie. Cătălin Măruţă i-a pus ieri faţă-n faţă, moment în care Liviu Vârciu s-a aşezat în genunchi şi a cerut-o din nou de nevastă.

ŞOC: Adelina şi Liviu Vârciu se recăsătoresc! FOTO/VIDEO

Adelina Pestriţu: "Liviu n-ar trebui să fie şocat, nu e nimic porno"

Adelina Pestriţu, goală într-un pictorial fierbinte - FOTO

Adelina vrea să fie din nou cu Vârciu: «Aştept un semn de la el»

Liviu Vârciu: «M-au surprins declaraţiile Adelinei! Dacă mă apucă nebuneala o s-o caut»

„Vrei să fii iar soţia mea?Vreau să mă nenorocesc din nou!", a formulat ieri, într-un stil manelistic, Liviu, cererea în căsătorie.

S-au împăcat

simeon stalpnicul png

Adelina a zâmbit complice, i-au dat lacrimile şi a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri: „Da, vreau să mărit cu tine! Bagă odată inelul ăla pe deget, până nu mă răzgândesc!".

A cerut-o de nevastă

Cum primul pas a fost făcut, Cătălin Măruţă îndeplinându-şi cu succes misiunea de Cupidon, Adelina şi Liviu au început să negocieze, la PRO TV, marea împăcare: „Vreau să îmi păstrez numele de Pestriţu, ca să nu mai zici că profit de imaginea ta şi să locuim tu, la tine, în Dristor, şi eu, la mine, în Militari", l-a condiţionat frumoasa brunetă.

A plâns

simeon stalpnicul png

În replică, Liviu a cerut un alt job la PRO TV: „Fraţilor, mai daţi-mi ceva de lucru, că s-a întors nevasta acasă şi nu am cu ce s-o ţin!".

S-au tăvălit în pat

A mai rămas ca fiecare să uite şi să ierte relaţiile pasagere pe care le-au avut în cele şase luni, cât au stat despărţiţi: „Ne iubim şi faptul că o să putem trece peste aceste idile o demonstrează! Trebuie să ne iertăm multe. Eu îi cer scuze soacrei mele că am vorbit aşa de urât despre ea şi că am mai înjurat, dar ce om nu înjură la nervi? Adelina o să rămână toată viaţa doamna Vârciu, este minunată şi nu am cum să n-o iubesc. Când nu am să mai am sentimente pentru ea, o s-o bat!", a spus el, mai în glumă, mai în serios.

simeon stalpnicul png

Cei doi, care timp de jumătate de an s-au bălăcărit ca la uşa cortului, au pecetluit împăcarea cu un sărut pătimaş. Apoi, s-au hârjonit pe canapeaua extensibilă a lui Măruţă, Happylica.

Liviu despre Adelina:

7 Aprilie: „Mi-a spus că mă va distruge. Atunci m-am enervat şi i-am spus să plece din casă. Nu mai pot ţine la o astfel de persoană”;

21 aprilie: „Îmi pare rău că te-am iubit, că te-am răsfăţat, că te-am cunoscut. Te urăsc din toată inima”;

12 Mai: „Adelina mă dezgustă. N-am avut creier că m-am însurat cu ea”.

Adelina despre Liviu:

22 aprilie: „Mi-am vândut un ceas de 10.000 de euro, o motocicletă de 5.000 de euro şi un telefon Vertu, tot de 5.000 de euro, ca să-l scap de datoriile la cămătari;

14 mai: „Nu mă lăsa să lucrez şi îmi dădea doar 300 de lei lunar, bani de buzunar”;

22 iulie: “Pentru mine e un zero barat. De trei luni, nu mai există în viaţa mea”.

Au avut alte relaţii cât au fost despărţiţi

În cele şase luni cât au stat despărţiţi, atât Adelina cât şi Liviu au bifat câteva idile. Astă-vară, Adelina părea că-şi găsise iubirea vieţii în braţele lui Sorin Boiangiu, un om de afaceri din Timişoara, care a răsfăţat-o într-o vacanţă în Republica Dominicană.

simeon stalpnicul png

Relaţia lor a durat însă doar cinci luni. Nici Liviu nu a fost uşă de biserică în tot acest răstimp.

El a avut o relaţie de scurtă durată cu dansatoarea Deliei Matache, Andreea Popescu, după care s-a îndrăgostit subit de Diana Ştefănescu, zisă şi Iguana.

simeon stalpnicul png

Iubirea fulgerătoare dintre Liviu şi Diana s-a stins brusc, în aceeaşi perioadă în care Adelina s-a despărţit de Boiangiu.

Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
cub gabriel apostol png
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
andreea ibacka si majda jpg
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
zodii care imprumuta bani jpg
mihaela radulescu jpg
pod blaj jpg
Dorin Chiotea FOTO Facebook
image
image
image
image
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg