Vârciu: «O las pe Iguana să pozeze în sânii goi!»

8 septembrie 2010
article img

Diana Ştefănescu, noua iubită a lui Liviu Vârciu, se poate considera o femeie norocoasă. Dacă fostei lui soţii, Adelina Pestriţu, acesta i-a impus o serie de restricţii, iată că pe Diana o lasă de capul ei.

Căsnicia lui Liviu Vârciu cu Adelina Pestriţu pare să fi fost mai degrabă un contract riguros, căci fosta dansatoare avea o lungă listă de interdicţii. Cum Liviu, mai tradiţionalist din fire, şi-a dorit o nevastă care să nu mai danseze în Ibiza sau să îşi expună sânii prin reviste, Adelina s-a văzut nevoită să stea acasă.

Însă, răsfăţată de fostul iubit, un conte putred de bogat, Adelina a început să se plângă de lipsa banilor. Şi aşa s-a ales praful de căsnicia lor, după numai un an.

Au suferit amândoi, însă şi-au refăcut repede viaţa. Cum orice naş îşi are naşul, Liviu pare să-l fi găsit în persoana noii sale iubite, o brunetă poreclită şi Dana Iguana: „Nu mai vreau să repet aceleaşi greşeli pe care le-am făcut şi cu Adelina. Dacă Diana vrea să pozeze în sânii goi, e liberă, din partea mea! De fapt, fiecare dintre noi poate face ce consideră de cuviinţă", ne-a declarat Liviu.

Relaţia lor pare a fi una serioasă, dar Vârciu nu se grăbeşte să o prezinte familiei: „Nu i-am cunoscut părinţii, dar nici eu nu am dus-o pe Diana la ai mei. Nu mă mai grăbesc aşa cum am făcut cu Adelina. Aş fi vrut să mergem într-o vacanţă, dar acum sunt ocupat cu filmările de la serialul „Moştenirea", de la PRO TV", ne-a mai spus el.

Citeşte şi:Liviu Vârciu, doborât de viaţa de noapte: «Dorm în pauzele de filmări» - VIDEO

Diana-Iguana, cea mai «dotată» dintre iubirile lui Vârciu

Diana nu este mai mare decât Liviu

Liviu (29 de ani) face declaraţii năucitoare în ceea ce priveşte vârsta frumoasei sale iubite. Dacă în urmă cu câteva zile, el a afirmat la o emisiune tv că Diana este mai mare decât el, acum actorul susţine până în pânzele albe că iubita sa are doar 26 de ani: „Pot să vă arăt şi buletinul fetei", a declarat el pentru Click!

Iubitul Adelinei a fost paznic într-un cazinou

Despre Sorin Boiangiu, noul iubit al Adelinei, se spune că ar fi un prosper om de faceri din Timişoara. Iată însă că o tânără din anturajul „afaceristului" a acceptat să vorbească sub protecţia anonimatului despre Sorin: „A fost bodyguard la un cazinou din Timişoara. Aici dădea bani cu dobândă, câte 100- 200 de euro, maximum 500 de euro", povesteşte tânăra.

article img

Vezi şi:

A lăsat un miliardar pentru Liviu Vârciu

Liviu Vârciu: «O ador pe Diana, este jumătatea mea» - VIDEO

Liviu Vârciu, îndrăgostit şi fericit: "Sunt un om împlinit" - VIDEO

Liviu Vârciu: «Ar fi groaznic să mă reîndrăgostesc de Adelina!»

Aceasta a mai povestit că Boiangiu nu este patron. „Toţi ştiu că nu are nici o firmă. Până să o cunoască pe Adelina era tot timpul îmbrăcat sport. Acum e tot timpul la patru ace. Cred că îşi ia pe el ce are mai bun în dulap", a mai spus tânăra.

Contactat de Click!, Sorin Boiangiu a sărit ca ars: „Am o firmă de pază. Am afaceri cu terenuri şi case. Este adevărat că am fost bodyguard, dar de aici şi până la a spune că dădeam bani cu camătă mi se pare o minciună ordinară", a spus Boiangiu.

Sorin Boiangiu (dreapta) şi prietenul său „Tigaie”,pe vremea când erau bodyguarzi la cazinou

article img