Vasluienii nu au fost nici la antrenamentul de astăzi

CLIIMA20100901 0204 1 jpeg
Lopez Caro ţine cu dinţii de funcţie

Antrenorul echipei FC Vaslui, Juan Ramon Lopez Caro, a sosit la stadionul Municipal, dar jucătorii nu s-au prezentat nici de această dată la şedinţa de pregătire programată la ora 10.30.

Lopez Caro a declarat că antrenamentul de la 10.30 era anunţat, deşi oficialii clubului susţin că jucătorii au liber şi pe 2 septembrie. Tehnicianul a adăugat că îşi va respecta oblicaţiile contractuale cu gruparea moldoveană şi se va prezenta şi la antrenamenul din această seară, programat la 18.30.

Dacă la antrenamentul de miercuri au fost totuşi prezenţi doi jucători, David Rivas şi Alejandro Campano, aduşi la FC Vaslui de Lopez Caro, joi dimineaţă nici măcar aceşţtia nu au mai venit la stadion.

Tehnicianul spaniol a venit la stadionul Municipal însoţit de avocatul său, Josep Vandellos, în vederea clarificării contractului cu gruparea moldoveană.

"Am venit să vedem ce se întâmplă aici la club legat de contractul lui Lopez Caro, de ce jucătorii nu au venit la antrenament. Trebuie să discutăm cu cei din conducere. Am constatat împreună cu Lopez Caro că nu este nimeni la stadion (n.r. - jucători), deşi exista un plan de antrenament pentru ziua de azi depus la club. Nu există miză financiară, Lopez Caro dorind doar să-şi ducă la îndeplinire contractul cu FC Vaslui", a declarat, joi, Josep Vandellos.

Avocatul a precizat că în cursul zilei de joi va da publicităţii un comunicat de presă în care va explica situaţia lui Juan Ramon Lopez Caro la Vaslui.

Jucătorii echipei FC Vaslui nu s-au prezentat la cele două antrenamente de miercuri, antrenorul Lopez Caro susţinând că şedinţele de pregătire au fost boicotate.

În replică, finanţatorul Adrian Porumboiu a declarat, miercuri, că Lopez Caro a dat dovadă de lipsă de respect, el modificând programul echipei, introducând câte două antrenamente miercuri şi joi, deşi iniţial îi anunţase pe jucători că vor fi liberi, iar unii dintre ei îşi cumpăraseră bilete pentru a merge acasă.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
ingrijorare
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Catalog note scoala elevi profesor FOTO Inquam Photos Octav Ganea jpg
Submarinul nuclear Belgorod FOTO Profimedia
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg