Vei rămâne mască! Ce spune Oreste despre copilul lui Mircea Badea

24 octombrie 2013

Astfel, după ce aruncat vorbe grele la adresa lui Mircea Badea, ale cărui replici acide nu s-au lăsat aşteptate prea mult, Oreste a vorbit deschis despre presupusa sarcină a lui Carmen Brumă.

"Dincolo de diferendele noastre de opinie, de ceea ce ne desparte la nivel de filosofie politică şi socială, eu mă bucur foarte mult pentru Mircea Badea. În viaţa fiecărui om, apariţia unui copil e un prilej de reflecţie profundă cu privire la viitorul ţării în care va creşte acest copil. Un plus de maturitate şi înţelepciune, venite odată cu naşterea unui copil, nu strică nimănui.

Dacă el se va schimba, nu pot şti decât Dumnezeu şi subiectul în cauză. Eu nu pot să declar decât că mă bucur foarte mult şi că îi urez ca venirea acestui copil să-i aducă maturitate, înţelepciune şi multă bucurie, şi poate cu ocazia asta să reflectăm cu toţii mai profund asupra viitorului", a declarat, pentru www.ziarulring.ro, Oreste Teodorescu.

Vorbele sale sunt de-a dreptul surprinzătoare, având în vedere că în urmă cu puţin timp l-a făcut praf pe prezentatorul de la Antenă.

Cu toate acestea, Caremn Brumă a infirmat zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată.

"Nu am nimic de spus despre acest subiect pentru că nu e nimic de declarat deocamdată. Când o să fie ceva de declarat o să declar. Vreau ca lumea să înţeleagă că nu am de gând să-mi ascund sarcina, că nu o să mă bag într-un buncăr şi o să stau acolo nouă luni sau că o să umblu cu burta la gură pe stradă şi eu o să zic că sunt balonată. S-a spus că am aflat vestea că vom deveni părinţi în urmă cu câteva zile şi că am mers împreună cu Mircea la control, la o clinică din nordul Capitalei. Cum puteam merge la control cu Mircea dacă el este plecat de o săptămână în America? Mircea nu putea fi în două locuri deodată: şi în America şi în ţară, ca să meargă cu mine la control.", a spus Carmen Brumă.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg