Verdictul lui Trăistariu despre finala Eurovision! Toată lumea aştepta părerea lui!

Ultima actualizare:

    Mihai Trăistariu s-a  simţit trădat că nu a fost  chemat la preselecţii.  El se  gândeşte acum să reprezinte  Moldova sau Malta
Mihai Trăistariu s-a simţit trădat că nu a fost chemat la preselecţii. El se gândeşte acum să reprezinte Moldova sau Malta

Mihai Trăistariu, muzicianul care a înregistrat una dintre cele mai bune performanţe ale României la Eurovision Song Contest. Piesa "Tornero", compusă de Eduard Cîrcotă, a vorbit despre cel care ne va reprezenta ţara la concursul internaţional şi despre alegerea lui Ştefan Naftanailă de a nu-i acorda niciun punct Luminiţei Anghel.

Piesa "Tornero" este melodia cu cel mai mare punctaj obţinut în finala internaţională a Eurovision (172 de puncte). La ediţia din 2006 a Eurovision, desfăşurată la Atena, Mihai Trăistariu a ocupat cu "Tornero" locul al patrulea.

"Au fost mai mulţi care m-au surprins mai mult decât mă aşteptam. Cezar este un contratenor de care România are nevoie, ne trebuie voci bune de băieţi. Mi-a plăcut Cezar mult. Eu sunt foarte mulţumit de rezultat, pentru că Cezar este ceva special şi vine cu ceva unic. Şi întotdeauna când vii cu ceva nou câştigi voturi", a spus Mihai Trăistariu, pentru Mediafax.

Cât depsre alegerea lui Naftanailă, cântăreţul nu a avut decât cuvinte de revoltă.

"La Luminiţa Anghel m-am supărat pentru că a luat o notă de 0. Nu e normal, pentru vocea, pentru piesa şi pentru prezenţa ei. A fost nefiresc", a subliniat el.

image
image
image
image
image
image
Picnic regele Charles Valea Zalanului 3 iunie 2023 (6) jpg
femeie jpg
Nivel scăzut de serotonină simptome jpeg
Rugăciune cu biblia. Foto Daniel Guță
Tineri telefon FOTO Shutterstock jpg
tineri disparuti mexic jpg